Seccions
Banc de coneixement

Coneixement


La primera passa de la transformació i la millora empresarial té lloc dins el cap de cada empresari, de cada professional, de cada emprenedor. Per això, ACCIÓ us ofereix un complet banc de coneixement empresarial on trobareu informes, entrevistes, publicacions, casos i videocasos, conferències, xerrades, eines, etc.. Tota aquesta informació us la oferim classificada en diverses categories i podreu fer cerques i filtres amb múltiples opcions amb el cercador de coneixement.

Cercador de coneixement

Banc de coneixement empresarial amb els millors estudis, eines de gestió i estratègia, bones pràctiques empresarials i opinions dels experts més reconeguts en internacionalització, innovació, estratègia i màrqueting.

Idees d’experts

T’apropem la visió d'empresaris i professionals que comparteixen bones pràctiques, expertesa i punts de vista innovadors per afrontar els reptes competitius de l'economia global

Casos d’empresa

T’oferim casos pràctics i experiències reals d’empreses explicats de primera mà.

Resums de jornades i activitats

Continguts de les temàtiques més estratègiques i actuals per al creixement de l'empresa catalana, recollides en jornades i treballs monogràfics.

Informes, articles i altres publicacions

Accedeix a una selecció rigorosa de publicacions, informes i articles perquè puguis anticipar-te a les oportunitats i als reptes dels mercats, i prendre decisions estratègiques millors abans que la teva competència.

Presentacions, guies i altres materials

Posem a la teva disposició tècniques, metodologies i informació pràctica que t'ajudaran a innovar en la gestió i guanyar productivitat en els diferents processos de la teva empresa.

Tendències de mercat

T’oferim una selecció d’oportunitats que no pots deixar perdre.

Estratègia i intel·ligència competitiva

Banc de coneixement
Agenda d'activitats