Cupons a la Internacionalització
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Innovar per créixer

Deixa que la innovació et marqui el camí

Innovar pot ser la teva millor drecera cap al creixement. El servei Innovar per Créixer d’ACCIÓ t’acompanya per millorar el procés d’innovació de la teva empresa per tal d’incrementar els teus resultats. Aquest servei consta de tres fases: una diagnosi, una definició d’actuacions i una tercera fase opcional d’implementació.

Posa’t en contacte amb ACCIÓ per conèixer-ne tots els detalls!

Facilita a la teva empresa:

  • Una fotografia actual de com es gestiona la innovació a la companyia
  • Una valoració d’aquesta gestió i unes recomanacions consensuades a implementar mitjançant el projecte europeu INNCAT, cofinançat pel programa Horizon 2020 en el marc de la xarxa Enterprise Europe Network
  • L’acompanyament per part d’ACCIÓ en l’execució de les actuacions consensuades

 

Aquest procés dona suport a la millora o la consolidació del model d’innovació i permet a l’empresa créixer i assolir els reptes estratègics. Descobreix la ruta!

 

A empreses catalanes de més de quatre anys de constitució, amb un mínim de sis treballadors i amb un equip directiu implicat en el procés d’innovació.

 

Fase 1: Diagnosi

En aquesta fase obtindràs una diagnosi completa de la gestió de la innovació de la teva empresa a partir d’informació concreta que et demanarem i d’una reunió entre l’empresa i ACCIÓ. Per a l’elaboració de la diagnosi es treballa amb eines reconegudes per la Comissió Europea com l’IMP3rove o l’Innovation Health Check.

Fase 2: Definició d’actuacions

En aquesta fase obtindràs un informe de valoració on s’identificaran, mitjançant un treball conjunt, els punts forts, les àrees de millora i unes recomanacions per millorar la gestió de la innovació a la teva empresa.

Fase 3: Implementació

Si decideixes aplicar alguna de les actuacions identificades en la fase anterior comptaràs amb l’acompanyament d’ACCIÓ. A més, podràs beneficiar-te d’alguns dels serveis i instruments personalitzats que posem al teu abast:

  • Assessorament especialitzat en la gestió de la innovació.
  • Assessorament tecnològic i accés a tecnologia diferencial.
  • Servei de cerca dels socis i dels proveïdors més adients.
  • Cerca de possible finançament, si és necessari i s’escau.
  • Capacitació personalitzada a través de diferents tallers d’innovació.

 

Sol·licita ara la diagnosi i fes créixer la innovació de la teva empresa!

 

L’itinerari Innovar per créixer és un servei permanent d’ACCIÓ.

Sol·licita’l!