Cupons a la Internacionalització
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

TECNIOspring Plus

El millor talent en R+D al teu abast

El programa TECNIOspring Plus d'ACCIÓ ofereix ajuts del 100% per contractar personal d’R+D experimentat a les empreses amb seu operativa a Catalunya i a les entitats acreditades TECNIO.

Podràs desenvolupar durant dos anys un projecte de recerca aplicada a cost zero amb la incorporació del millor talentd'R+D.

Incorpora els millors investigadors!

El programa TECNIOspring Plus ofereix un ajut del 100% per a la contractació de personal d’R+D qualificat durant dos anys.

Les empreses i entitats acreditades TECNIO podran desenvolupar projectes de recerca aplicada i participar en activitats de formació en transferència tecnològica, emprenedoria i difusió de la seva activitat a la ciutadania. Alhora, tindran l'oportunitat d'establir aliances internacionals estratègiques amb entitats punteres.

El programa TECNIOspring Plus es dirigeix a empreses del sector industrial amb seu operativa a Catalunya i a entitats acreditades TECNIO.

El programa s'emmarca dins de les Accions Marie Sklodowska-Curie de la Comissió Europea i està alineat amb l’estratègia RIS3CAT, així com amb la Europe Strategy 2020.

La propera convocatòria del programa TECNIOspring Plus obrirà el febrer de 2018 fins a l'abril del mateix any. Sol·licita l’ajut i troba el teu investigador!

Unió Europea