Seccions
Agenda ACCIÓ

Agenda d'activitats


ACCIÓ organitza i impulsa tota mena d’activitats relacionades amb la competitivitat empresarial. Aquí trobareu un llistat complet de diferents jornades, fires, tallers i convocatòries diverses sobre internacionalització, innovació, transferència tecnològica, estratègia empresarial, consolidació d’empreses, finançament, etc. Entreu al llistat de properes activitats per conèixer els detalls i apuntar-vos-hi, o bé subscriviu-vos al butlletí d’actes i estigueu-ne informats regularment.

Properes activitats

Accedeix a les properes activitats que ACCIÓ organitza o col·labora i apunta-t'hi.

Darreres activitats

Consulta l'històric d'activitats que ACCIÓ ha organitzat o col·laborat darrerament.

Catalonia Connects 2017

Connectar-se és una de les necessitats bàsiques de les empreses per fer negocis. La connexió és un concepte que lliga els eixos principals d’actuació d’ACCIÓ: Connexió al món, al finançament, a la innovació, al talent, als clústers, a altres empreses, a Catalunya.

Activitats Emblemàtiques

Activitats de sensibilització, informació i formació com a clau per impulsar la competitivitat empresarial catalana.

Butlletí d'actes

ACCIÓ disposa d'un seguit de butlletins electrònics que serveixen com a eines complementàries de fidelització i contacte periòdic amb els seus diferents públics.

Missions empresarials

Aprofiteu l’oportunitat de dur la vostra empresa al mercat que us interessa, de la mà d'organitzacions de diversos sectors que donaran més força al vostre projecte.


Agenda d'activitats
Missions empresarials