Seccions

Agenda ACCIÓ

Agenda ACCIÓ

Activitats per a empreses i professionals

Sessió informativa

Eines de creixement i finançament per a Cooperatives

  • Dijous, 7 d'abril del 2016  
    De 09.30 h a 11.00 h

  • Gratuït

ACCIÓ i l'ICF us conviden a participar en la sessió "Eines de creixement i finançament per a Cooperatives". L'objectiu d'aquesta és donar a conèixer els principals programes i línies de suport que la Generalitat de Catalunya posa a disposició de les empreses cooperatives arreu del territori català

ACCIÓ és l’agència per a la competitivitat de l’empresa catalana, de la Generalitat de Catalunya. Està especialitzada en el foment de la innovació i la internacionalització empresarial i compta amb una xarxa de 36 oficines arreu del món. A més, assessora les empreses catalanes perquè aconsegueixin finançament i les ajuda a créixer mitjançant programes de capacitació. 

L'Institut Català de Finances (ICF) és una entitat financera pública propietat de la Generalitat de Catalunya. La missió de l'ICF és impulsar i facilitar l'accés al finançament al teixit empresarial de Catalunya, per tal de contribuir al creixement de l'economia catalana, actuant com a complement del sector financer privat. L'Entitat ofereix a les empreses diversos productes i serveis vinculats al finançament empresarial, centrats en l'activitat de préstecs i avals, i la inversió en capital risc.

  • Finançament / Gestió i estratègia empresarial / Innovació, tecnologia i R+D / Internacionalització
  • Tots els sectors
Objectiu de l'acte

Donar a conèixer de primera mà els principals programes i línies de suport que la Generalitat de Catalunya a disposició de les empreses arreu del territori català.

T'interessa si ets...

Una empresa cooperativa

Tornar a la llista Inscripcions Tancades
Inscripcions Tancades
Més informació
Localització

Delegació d'ACCIÓ a Tarragona

C. Pompeu Fabra, 1

43005 Tarragona

Comparteix
  • Twitter
  • Linkedin
  • Facebook
  • Email
EEN CE
Passa a l'acció