Seccions

Agenda ACCIÓ

Agenda ACCIÓ

Activitats per a empreses i professionals

Missió empresarial

Missió prospectiva tercer sector social a Xile

 • Del 21 al 27 de maig del 2016

 • Inscripcions fins al 8 d'abril

En el marc de l’estratègia per a la internacionalització del tercer sector social i de l’economia social i cooperativa, i fruit de la priorització de mercats per a l’exportació dels models d’intervenció social d’èxit a Catalunya, ACCIÓ prepara una missió específica destinada a conèixer les possibilitats de l'economia social a Xile en els àmbits d'atenció a la gent gran i a les persones amb discapacitat. 

Xile és l’economia emergent millor avaluada i oberta de la regió llatinoamericana. El creixement econòmic sostingut del país, així com els avenços en polítiques socials, fan de Xile un mercat amb oportunitats d’inversió en diversos sectors.

La missió està oberta a entitats i empreses de l’economia social que desenvolupin activitats empresarials amb finalitats socials i que tinguin interès i condicions per internacionalitzar-se al mercat xilè. 


Els objectius específics de la missió són: 

 • Conèixer la política pública d’atenció a la gent gran i a persones amb discapacitat, els seus programes i plans d’inversió tant a nivell nacional com de les principals municipalitats de Santiago de Xile i províncies.
 • Detectar en primera persona les necessitats reals i les oportunitats d’actuació en els diferents àmbits i serveis d’atenció a aquests col·lectius. 
 • Establir relacions institucionals amb agents públics i amb potencials socis privats per a desenvolupar projectes i serveis socials a Xile.


El cost aproximat de participació a la missió per part de l’empresa és de 2.500€*, inclosa quota d’inscripció de 350€ (IVA inclòs). 


*Les empreses participants podran gaudir d’un ajut de 1.057,77 €** en concepte de bossa de viatge (segons normativa). El nombre de bosses de viatge és limitat i es concedirà per ordre d’inscripció, un cop aquesta validada. L’organitzador es reserva el dret de realitzar una selecció d’entitats en base a criteris objectius tals com adequació sectorial, idoneïtat i experiència de l’entitat en el mercat de destí, i capacitat i interès de l’entitat per internacionalitzar-se

**La concessió d’aquest ajut està subjecte a l’aprovació dels pressupostos de la Generalitat de Catalunya.

 • Internacionalització
 • Salut
T'interessa si ets...

Entitats consolidades del tercer sector social i de l’economia social i cooperativa que desenvolupen activitats empresarials com a mitjà per aconseguir els seus objectius socials amb potencial i interès demostrat en internacionalitzar els seus serveis o models d’inclusió social.

Per participar inscriu-te a l'apartat 'Inscripcions' i envia el formulari abans del 8 d'abril a Robert Bach d'ACCIÓ

El dia 12 d'abril és confirmarà la participació de les entitats així com la concessió de la bossa de viatge.

Tornar a la llista Inscripcions Tancades
Inscripcions Tancades
Més informació
Localització

Xile

Santiago de Xile

Organitza
 • ACCIÓ
Comparteix
 • Twitter
 • Linkedin
 • Facebook
 • Email
EEN CE
Passa a l'acció