Seccions

Agenda ACCIÓ

Agenda ACCIÓ

Activitats per a empreses i professionals

Networking empresarial

Missió Virtual Pre-BIO-Europe Spring 2017. Canadà - Catalunya

 • Dimarts, 21 de febrer del 2017

  De 16.30 h a 18.30 h

 • Inscripcions fins al 31 de gener

 • Gratuït

Sessió cancel·lada.

ACCIÓ i el Consolat del Canadà a Barcelona, Global Affairs Canada, Govern del Canadà organitzen una missió i seminari virtual Pre-BIO-Europe Spring 2017 entre empreses canadenques i catalanes del sector de les ciències de la vida, que participin en el BIO-Europe Spring 2017. 

El Canadà és un país molt interessant des del punt de vista del sector farmacèutic, biotecnològic i de les ciències de la vida, a part de ser un dels primers països del món pel que fa al volum de vendes de productes farmacèutics, que van assolir els CAD 24,6 mil milions el 2015 amb més de 27.500 persones treballant en la fabricació d’aquesta indústria. 

Les vendes de productes farmacèutics al Canadà representen el 2% del total al món, essent el Canadà el 10è mercat més gran a nivell mundial. És un gran país innovador on es porta a terme molta innovació i desenvolupament de productes farmacèutics i biotecnològics. 

El Govern del Canadà promociona la innovació a través de programes d’incentius fiscals (tax credits) a la investigació i desenvolupament. Pel que fa als clústers o àrees de concentració del sector farmacèutic i biotecnològic, algunes a destacar són Ontàrio (Toronto), Québec (Montreal) i British Columbia (Vancouver). Canadà compta amb un sector molt potent i reconegut internacionalment per la seva qualitat i servei, el sector dels assaigs clínics i per desenvolupar nous productes, oferint serveis de R&D en àrees de gran especialització.

En els diversos clústers a tot el país, es troba una concentració d’empreses farmacèutiques, biotecnològiques, nutricèutiques i de productes naturals, hospitals, centres de R+D i universitats, el que resulta ideal per a poder establir contactes per a possibles partenariats en el sector i cooperacions conjuntes de R+D, codesenvolupament, transferència de tecnologia llicències, joint-ventures, etc., essent Canadà al mateix temps, un país molt atractiu a on poder establir una filial o crear una nova empresa. Ha estat escollit en diverses ocasions per entitats de reconegut prestigi, com a millor país a on fer negocis.
 • Innovació, tecnologia i R+D / Internacionalització
 • Farmacèutica i biotecnologia
Objectiu de l'acte

Promoure el contacte per avançat entre les empreses canadenques i catalanes biotecnològiques, farmacèutiques i del sector de les ciències de la vida, participants al BIO-Europe Spring 2017.

T'interessa si ets...

Una empresa del sector de biotecnologia, farmacèutica o de les ciències de la vida.

Programa
 • Paraules de benvinguda i d'agraïment dels organitzadors
 • Presentació del sector de les Ciències de la Vida de Catalunya, entorn del sector i oportunitats a Catalunya per a les empreses de ciència de la vida
 • Presentació del sector de les Ciències de la Vida del Canadà, entorn del sector i oportunitats al Canadà per a les empreses de ciències de la vida
 • 12 breus presentacions d'empreses del sector: 6 del Canadà i 6 de Catalunya
 • Finalització de la missió virtual

La sessió serà en anglès sense traducció.

Tornar a la llista Inscripcions Tancades
Inscripcions Tancades
Més informació
Documentació Relacionada
Localització

Consolat de Canadà a Barcelona

Pl. Catalunya 9, 1r 2a

08002 Barcelona

Organitza
Comparteix
 • Twitter
 • Linkedin
 • Facebook
 • Email
EEN CE
Passa a l'acció