Seccions

Agenda ACCIÓ

Agenda ACCIÓ

Activitats per a empreses i professionals

Missió empresarial

Missió d'ACCIÓ en Medi Ambient i Energia a Brussel·les

I Networking amb Flanders T&I

 • 17 i 18 de maig del 2017

  De 09.00 h a 17.00 h

 • Inscripcions fins al 28 d'abril

 • 400 € + IVA (veure nota)*

Les licitacions de l’àmbit europeu estan obertes a totes les empreses, independentment de la dimensió. 

Certament, el salt de licitar de l’àmbit local a l’internacional no és menor: per a les empreses amb expectatives, és fonamental conèixer bé les institucions i els actors, els mecanismes de licitació, així com potencials partners internacionals. 

Les institucions europees són un actor rellevant en la contractació pública: les Direccions Generals i les diverses agències executives vehiculen un mercat de negoci amb molt potencial per a les pimes. Sobre aquesta base, organitzarem reunions amb representants de la Unió Europea (Direcció General de Medi Ambient, Clima i Energia) i també del Banc Europeu per a la Reconstrucció i el Desenvolupament, així com amb empreses de referència del sector.

Aquesta missió, organitzada per ACCIÓ, acompanyarà empreses interessades en la Compra Pública Internacional i tindran la oportunitat de fer networking per tal de formar futurs consorcis i aliances. 

Inscripcions:

Les inscripcions es faran via el formulari de l'Enterprise Europe Network (de la sessió del dia 18), per simplificar i evitar repetir processos. Podeu accedir a aquest formulari clicant al botó d'"Inscripcions" d'aquesta pàgina.


 • Internacionalització
 • Medi ambient i energia
Objectiu de l'acte

Posicionar les empreses i obtenir un coneixement de primera mà de les oportunitats de negoci en projectes de les diferents institucions multilaterals en sectors i països amb major finançament, així com especificitats de la contractació pública internacional.

La sessió de networking busca que les empreses catalanes entrin en contacte amb potencials socis internacionals, tant per licitar localment com en les licitacions multilaterals.

T'interessa si ets...

Un professional o una empresa del sector del medi ambient i energia, amb potencial per aprofitar les oportunitats en licitacions internacionals.

Programa

El primer dia s’organitza per a les empreses catalanes i s’orienta a la presentació de les oportunitats de negoci amb les institucions europees en les àrees de Medi Ambient i Energia.

El programa del segon dia (obert a totes les empreses europees) es co-organitza amb l’agència flamenca d’internacionalització (FIT) i proposa activitats de networking empresarial entorn a les oportunitats de negoci fruit de la cooperació exterior europea.

*IVA no inclòs. Cal sumar 50 € en concepte de despeses corresponents al networking del dia 18 de maig.

Tornar a la llista Inscripcions Tancades
Inscripcions Tancades
Més informació
Localització

Oficina exterior de Catalunya a Brussel·les

Rue de la Loi, 227

Brussel·les

Organitza
Comparteix
 • Twitter
 • Linkedin
 • Facebook
 • Email
EEN CE
Passa a l'acció