Seccions

Agenda ACCIÓ

Agenda ACCIÓ

Activitats per a empreses i professionals

Sessió informativa

Processos de Síntesi i Catàlisi: Química en Flow i Biocatàlisi

S3Chem Seminars

  • Dijous, 25 de maig del 2017

    De 15.45 h a 18.00 h

  • Gratuït

ACCIÓ participa en el projecte S3Chem“Smart Chemistry Specialisation Strategy”, que es coordina des del Ministeri d'Assumptes Econòmics i Científics de Saxonia Anhalt (Alemanya) i compta amb la participació de 8 institucions de 7 regions europees diferents. 

Aquest projecte té per objectiu millorar la implementació de polítiques sectorials, amb especial èmfasi en la química, amb l'ajuda de l'intercanvi interregional d'experiències i l'aprenentatge mutu entre autoritats públiques de set regions químiques europees. La millora de la competitivitat de la indústria química esdevé summament important ja que la química forma part de la cadena de valor de molts altres sistemes industrials i activitats econòmiques, i pot ajudar a trobar solucions per a reptes socials en àrees com nous materials, salut, energia, alimentació, higiene, transport, etc. 

En aquesta sessió s’explicaran les aportacions de la catàlisi al sector químic. La catàlisi és una activitat clau per a una química sostenible, eficient en l’ús dels recursos i amb menys residus. Inclou diferents tecnologies, com la síntesi en flow i la biocatàlisi, i es pot aplicar a diferents processos industrials de diferents sectors.

L’objectiu de la sessió és que empreses del sector i afins puguin conèixer els tipus de catàlisi, els seus avantatges, possibles aplicacions i casos d’èxit. També vol resoldre possibles dubtes i falsos mites.

  • Internacionalització
  • Químic
Objectiu de l'acte

L'objectiu del seminari és donar a conèixer l'estat de l'art de tecnologies químiques, estimular un debat entre els diferents actors de l'ecosistema químic, i contribuir a la generació d'idees de projectes de desenvolupament i d'innovació.

T'interessa si ets...

Una empresa química o d'un sector afí.

Programa
15.45 h

Recepció i acreditacions

16.00 h

Benvinguda

16.10 h

Presentació del projecte S3Chem

Mª Dolors Núñez

16.20 h

Catàlisi i química en flow

Miquel Pericàs, director ICIQ

17.00 h

La biocatàlisi: una tecnologia clau en química intel·ligent

Marta Pascual Gilabert, head of Drug Discovery Department (MedChem & Health Biotech), InKemia IUCT Group, S.A.

17.40 h

Torn de preguntes

18.00 h

Fi de la jornada

Tornar a la llista Inscripcions Tancades
Inscripcions Tancades
Més informació
Documentació Relacionada
Localització

ACCIÓ - Sala Interacció

Pg. de Gràcia, 129

08008 Barcelona

Organitza
Comparteix
  • Twitter
  • Linkedin
  • Facebook
  • Email
EEN CE
Passa a l'acció