Seccions

Agenda ACCIÓ

Agenda ACCIÓ

Activitats per a empreses i professionals

Jornada temàtica

Reglament REACH. El registre de substàncies

Liders i carta d'accés

  • Dimecres, 31 de maig del 2017

    De 09.00 h a 14.00 h

  • Preu variable (veure nota)*

REACH és un reglament de la Unió Europea que es va adoptar per tal de protegir millor la salut humana i el medi ambient dels riscos vinculats a les substancies químiques, fet que afavoreix la competitivitat de la indústria química a la Unió Europea. 

El reglament REACH aplica a totes les substàncies químiques, tant les utilitzades en processos industrials com en aplicacions domèstiques. Per tant, el reglament té un gran impacte sobre una gran part de les empreses de la Unió Europea. 

Aquest reglament estableix la obligatorietat d’enviar els dossiers conjuntament (Joint Submission). El Reglament d’Execució (EU) 2016/9 de la Comissió estableix el marc de relació entre líders i co-registrants. De cara a la darrera data per registrar en l’àmbit REACH de 2018, ens trobem amb moltes substàncies orfes de líders i la vostra empresa haurà d’assumir aquest rol. Cal analitzar la situació amb serenor i saber-ne els pros i els contres ja que sovint la situació esdevé una gran oportunitat. 

En aquesta jornada entrarem en detall en el registre REACH d’una substància i va dirigida a professionals de la indústria química que hagin de complir amb el Reglament REACH. 

Inscripcions: 

La inscripció a aquest acte es farà mitjançant una donació solidària en benefici dels projectes de recerca de la Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR). Podeu accedir a la pàgina de registre clicant al botó ‘INSCRIPCIONS’ d’aquesta pàgina. Consultar els diferents preus d’inscripció a la nota a peu de pàgina.

  • Gestió i estratègia empresarial / Internacionalització
  • Químic
Objectiu de l'acte

Conèixer les diferents possibilitats de fer un registre d'un producte en el context del Reglament REACH.

T'interessa si ets...

Un professional o una institució de la indústria química que necessiten complir amb el reglament REACH i estiguin obligats a realitzar el registre de les seves substàncies.

*Empreses de Clústers o FedeQuim: 75 € + IVA

Altres empreses: 100 € + IVA

Tornar a la llista Inscripcions Tancades
Inscripcions Tancades
Més informació
Documentació Relacionada
Localització

ACCIÓ - Sala Interacció

Pg. de Gràcia, 129

08008 Barcelona

Comparteix
  • Twitter
  • Linkedin
  • Facebook
  • Email
EEN CE
Passa a l'acció