Seccions

Agenda ACCIÓ

Agenda ACCIÓ

Activitats per a empreses i professionals

Jornada temàtica

Reglament REACH. El règim sancionador

  • Dimarts, 20 de juny del 2017

    De 09.00 h a 14.00 h

  • Preu variable (veure nota)*

REACH és un reglament de la Unió Europea que es va adoptar per tal de protegir millor la salut humana i el medi ambient dels riscos vinculats a les substancies químiques, fet que afavoreix la competitivitat de la indústria química a la Unió Europea. 

El reglament REACH aplica a totes les substàncies químiques, tant les utilitzades en processos industrials com en aplicacions domèstiques. Per tant, el reglament té un gran impacte sobre una gran part de les empreses de la Unió Europea. 

Els estats membres han de mantenir un sistema de controls oficials i d’altres activitats per tal d’assegurar el correcte compliment del reglament. Tanmateix, els Estats estableixen les disposicions sobre sancions i prenen les mesures necessàries per garantir la seva aplicació. En el nostre cas, aquestes competències estan transferides a la Generalitat de Catalunya.

En aquesta jornada ens centrarem en les obligacions que es derivades del reglament REACH i les diferents activitats de control i inspecció.

Inscripcions:

La inscripció a aquest acte es farà mitjançant una donació solidària en benefici dels projectes de recerca de la Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR). Podeu accedir a la pàgina de registre clicant al botó ‘INSCRIPCIONS’ d’aquesta pàgina. Consultar els diferents preus d’inscripció a la nota a peu de pàgina.
  • Gestió i estratègia empresarial / Internacionalització
  • Químic
Objectiu de l'acte

Explicar les obligacions que demanen del reglament REACH i les activitats de control i inspecció.

T'interessa si ets...

Un professional o una institució de la indústria química que necessiten complir amb el reglament REACH i estiguin obligats a realitzar el registre de les seves substàncies.

*Empreses de Clústers o FedeQuim: 75 € + IVA

Altres empreses: 100 € + IVA

Tornar a la llista Inscripcions Tancades
Inscripcions Tancades
Més informació
Documentació Relacionada
Localització

ACCIÓ - Sala Interacció

Pg. de Gràcia, 129

08008 Barcelona

Comparteix
  • Twitter
  • Linkedin
  • Facebook
  • Email
EEN CE
Passa a l'acció