Seccions

Agenda ACCIÓ

Agenda ACCIÓ

Activitats per a empreses i professionals

Jornada temàtica

II Fòrum Carni: L'aposta per la innovació per ser competitius en el sector

  • Dimarts, 19 de setembre del 2017

    De 8.30 h a 14.30 h

  • Gratuït

Interempresas Media amb la col·laboració d’ACCIÓ, La Llotja de Contractació i Mercat en Origen de Vic, FECIC i EURECAT, organitza el II Fòrum Carni, una cita anual que reuneix a les empreses productores de la indústria càrnia més rellevants de Catalunya per oferir-los les últimes novetats en recerca, legislació i tendències de consum, a més d'exposar casos d'èxit d'algunes de les principals empreses del nostre territori. 

En aquesta segona edició es posarà el focus en la innovació, fent èmfasi en els nous processos de producció i l'obtenció de nous productes que s'ajustin a les necessitats i gustos del consumidor actual. També tindrà un lloc destacat l'adaptació de les empreses catalanes a les solucions de l’anomenada indústria 4.0.

Aquest segon Fòrum Carni torna a comptar amb una zona expositiva que es convertirà en un punt de trobada reservat per al networking entre assistents i empreses expositores. En aquest espai es podran conèixer a fons les últimes innovacions en maquinària, processos i serveis presentades per companyies referents del sector carni.

  • Innovació, tecnologia i R+D
  • Alimentació i Begudes
Objectiu de l'acte

Oferir a empreses del sector carni les últimes tendències, casos d'èxit i informació rellevant sobre aquesta indústria, i promoure trobades i sinergies entre empreses.

T'interessa si ets...

Un gerent, un director comercial, un responsable de R+D+i o un tècnic d'una empresa productora de la indústria càrnia o de sectors derivats.

Aforament limitat.

Tornar a la llista Inscripcions Tancades
Inscripcions Tancades
Més informació
Documentació Relacionada
Localització

Edifici el Sucre

C. Historiador d'Abadal i Vinyals, 5

08500 Vic

Comparteix
  • Twitter
  • Linkedin
  • Facebook
  • Email
EEN CE