Seccions

Agenda ACCIÓ

Agenda ACCIÓ

Activitats per a empreses i professionals

Networking empresarial

Brokerage Event a l'Electric Vehicle Symposium and Exhibition

 • Del 9 a l'11 d'octubre del 2017

  De 9.00 h a 17.00 h

 • 20 €

ACCIÓ t'acompanya a participar al Brokerage Event de l'Electric Vehicle Simposium (EVS30) organitzat per la xarxa Enterprise Europe Network, de la qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l'empresa a 66 països. 

Amb motiu del "30th International Electric Vehicle Symposium & Exhibition and BATTERY+STORAGE and f-cell", el punt de trobada per a tota la indústria de la mobilitat elèctrica, s'organitza el Brokerage Event EVS30. L'objectiu d'aquest esdeveniment és impulsar la col·laboració i generar noves oportunitats de negoci entre empreses, proveïdors i altres agents del sector de la mobilitat elèctrica. 

A l'EVS30 investigadors, representants governamentals i experts de la indústria de tot el món es reuniran per obtenir l'última actualització sobre els aspectes de la mobilitat elèctrica, discutir les seves tecnologies i components, així com noves tendències. 

A més, a l'exposició es mostraran totes les àrees de transmissió d'energia elèctrica, així com vehicles especials del sector de la construcció, de l’agricultura i la seva logística. També es mostraran les tecnologies d’innovació en la programació de la conducció en xarxa i autònoma. 

Les empreses que participin al brokerage event rebran assistència continuada per part del gestor responsable, de manera que la seva participació sigui profitosa. 

Com participar-hi: 

- Fins al 8 d'octubre: Registra't a la plataforma de l'esdeveniment i crea un o més perfils de cooperació que descriguin la teva oferta o demanda. Aquest serà publicat en el catàleg online del brokerage event

- Del 16 de setembre al 8 d'octubre: Escull els perfils de col·laboració empresarial més interessants i sol·licita'ls una reunió. Si et conviden a una reunió pots acceptar-la o rebutjar-la a través de la plataforma. 

- Del 9 d'octubre al 11 d'octubre: Les reunions bilaterals se celebren dins les franges horàries escollides pels participants, a l'estand del brokerage event.

 • Innovació, tecnologia i R+D / Internacionalització / Programes d’ajut i subvencions
 • Automoció, aeronàutic i ferroviari
Objectiu de l'acte

Ajudar a empreses, universitats i centres de recerca a trobar socis per al desenvolupament de productes, fabricació, acords de distribució i llicència, joint ventures o altres tipus de col·laboració.

T'interessa si ets...

Una empresa, un centre tecnològic, un clúster, un distribuïdor o una start-up del sector de la mobilitat elèctrica.

Sessió en anglès sense traducció.

Tornar a la llista Inscripcions Tancades
Inscripcions Tancades
Més informació
Localització

Messe Stuttgart

Messepiazza, 1

Stuttgart

Col·labora
 • ACCIÓ
Comparteix
 • Twitter
 • Linkedin
 • Facebook
 • Email
EEN CE