Seccions

Agenda ACCIÓ

Agenda ACCIÓ

Activitats per a empreses i professionals

Missió empresarial

Missió Empresarial de l'àmbit Biotech al Japó. Fira BioJapan

 • Del 9 al 14 d'octubre del 2017

 • Inscripcions fins al 20 de juny del 2017 

 • 400 € + IVA (veure nota)*

Japó és el segon mercat farmacèutic del món i líder en importacions del sector. Tot i que, històricament, aquesta indústria ha estat molt focalitzada a nivell intern gràcies a la forta demanda local, les empreses japoneses del sector estan en ple procés de globalització i necessiten aliances amb empreses/institucions biotecnològiques estrangeres per desenvolupar nous medicaments i incorporar noves tecnologies.

Amb l’objectiu d’aprofitar aquesta oportunitat sectorial, ACCIÓ, conjuntament amb Biocat, organitza per segon any consecutiu una missió empresarial en el marc de la 19ena edició de la Fira BioJapan (Yokohama). Es tracta d'una fira de referència a nivell asiàtic de la indústria biotecnològica mundial, on es donen cita els principals professionals de desenvolupament de negocis i llicències de la indústria biotecnològica japonesa i global, professionals de R+D i executius de companyies biotecnològiques. 

Aquest any la fira BioJapan també inclou una zona HealthCare (dedicada a Gestió de la Salut i Rehabilitació, entre d’altres àmbits) i una zona de salut digital o eHealth, molt alineada amb nous segments del sector de ciències de la vida i de la salut. 

Igualment en aquesta edició, se celebrarà en paral·lel i per primer cop, un partnering per empreses del sector de la medicina regenerativa. El 2014 Japó va introduir noves lleis i regulacions que han generat el sistema més ràpid d’aprovació per a productes i serveis d’aquest subsector d’empreses.

 • Internacionalització
 • Salut
Objectiu de l'acte

Participació a la Fira BioJapan i prospecció del mercat japonès.

T'interessa si ets...

Una empresa biotecnològica, una empresa del sector tecnologies mèdiques, una empresa del sector TIC de la salut, una empresa del sector farmacèutic o una empresa/institut de medicines regeneratives. Es valoraran altres institucions interessades.

Programa
9 d'octubre

Sortida de Barcelona

10 d'octubre

Arribada a Yokohama

11 - 13 d’octubre

Participació agrupada a la fira BIOJAPAN

 • Estand agrupat a disposició de les empreses participants.
 • Reunions B2B en el marc de la fira.

13 d'octubre

Sortida de Yokohama

14 d'octubre

Arribada a Barcelona

*Consulta les condicions i com sol·licitar la bossa d'ajuts a la convocatòria adjunta.

Tornar a la llista Inscripcions Tancades
Inscripcions Tancades
Més informació
Documentació Relacionada
Localització

Yokohama, Japó

Yokohama, Japó

Organitza
Comparteix
 • Twitter
 • Linkedin
 • Facebook
 • Email
EEN CE
Passa a l'acció