Seccions

Agenda ACCIÓ

Agenda ACCIÓ

Activitats per a empreses i professionals

Missió empresarial

Missió Empresarial de l'àmbit Intelligent Transport System al Canadà

 • Del 28 d'octubre al 2 de novembre del 2017

 • Inscripcions fins al 1 de juliol

 • 2.500 € (veure nota)*

Aquesta missió empresarial al Canadà es situa en el marc de la Fira ITS World Congress 2017. Aquesta fira és el punt de trobada d’acadèmics, investigadors, emprenedors, empreses i inversors relacionats amb el sector del transport, automoció, telecomunicacions i tecnologia, els quals participaran en grans debats dinàmics que tractaran sobre com aquesta industria, que està canviant tan ràpidament, està afrontant els reptes reals als quals les nostres societats, cada vegada més mòbils i connectades s’enfrontaran en un futur immediat. 

La mobilitat integrada, Smart Cities, ITS, autonomia i connectivitat, intel·ligència artificial, desenvolupament d’infraestructures, “cloud technologies”, gestió i anàlisis de dades, privacitat, gestió del trànsit són alguns dels grans temes que giraran entorn al congrés. Durant la fira es mostraran les solucions més innovadores en un mercat que projecta arribar als $ 143 mil milions en el 2020. 

L’ ITS World Congress 2017, reuneix cada any, a líders mundials en Sistemes de Transport Intel·ligent que mostren i avaluen els últims conceptes i prototips més innovadors en aquest camp.

Dades i dates a tenir en compte:

 • La inscripció a la Missió d’Acció inclou l’entrada en modalitat “exhibitor” però aquesta, no dóna accés a totes les activitats que la mateixa Fira organitza.
 • En el cas que vulgueu adquirir l’entrada completa “Full conference” podreu gaudir d’un preu reduït d’entrada governamental. A més, si la inscripció a la Missió d’Acció la feu abans del 14 d´abril, tindreu un descompte addicional per compra anticipada, de l’entrada “Full Conference”.
 • L´entrada “Full conference” dóna dret a totes les conferències del Congrés i a participar en les activitats que organitza la Fira, com ara un B2B a on 40 grans empreses s’entrevistaran amb pimes (si us interessa us recomanem que us registreu durant el mes de maig a la seva web donat que s’atorgaran les reunions segons data de registre). Trobareu tota la informació d’aquesta i altres activitats que la Fira està organitzant dins el seu programa.
 • Clústers / Emprenedoria / Gestió i estratègia empresarial / Innovació, tecnologia i R+D / Internacionalització
 • Automoció, aeronàutic i ferroviari
Objectiu de l'acte

Conèixer l’actualitat d’aquest sector i els seus principals actors.

T'interessa si ets...

Una empresa o un centre tecnològic relacionat en l’àmbit de l’ITS (Intelligent Transport System).

Programa

Reunió de “Kick off” el dia de l’arribada: revisar el programa de la missió, conèixer Canadà i Montreal, resoldre dubtes, etç.

Reunió amb el Clúster Technopole ITS de Quebec per a explicar l’actualitat del sector ITS a Canadà.

Visites a empreses i/o centres tecnològics de referencia en l’àmbit de l’ITS i amb aquells actors clau del mateix.

Entrada general d'accés a l’àrea expositiva de la Fira ITS World Congress 2017, per a tots els dies del congrés.

Participació a l´estand d’ACCIÓ-Government of Catalonia.

Participació a l'acte de networkingMeet Catalan Technologies” que ACCIÓ organitzarà a l'estand, a on convidarem empreses canadenques del Clúster Technopole ITS de Quebec.

*Inclosa la quota d'inscripció de 400 €.

Aquest és un pressupost aproximat que inclou les despeses indicades a la descripció. El pressupost pot variar en funció del número d'empreses participants i del moment de reserva de vols i hotels.

Les empreses participants podran gaudir d'un ajut de 1.057,77 € en concepte de bossa de viatge (segons normativa). El nombre de bosses de viatge és limitat i es concedirà per ordre d'inscripció.

Tornar a la llista Inscripcions Tancades
Inscripcions Tancades
Més informació
Documentació Relacionada
Localització

Palau de Congressos de Montreal

1001 Place Jean-Paul-Riopelle

Montreal

Organitza
 • ACCIÓ
Col·labora
Comparteix
 • Twitter
 • Linkedin
 • Facebook
 • Email
EEN CE
Passa a l'acció