Seccions

Agenda ACCIÓ

Agenda ACCIÓ

Activitats per a empreses i professionals

Missió empresarial

Missió institucional i empresarial a Ghana

Maquinària, packaging i enginyeria per a la indústria

  • Del 14 al 17 de novembre del 2017

  • Inscripcions fins al 25 de setembre

  • 1.900 € (inclou quota d'inscripció)*

Ens plau informar-vos de la Missió Institucional i Empresarial a Ghana, encapçalada per un alt càrrec del Departament d'Empresa i Coneixement de La Generalitat de Catalunya, que tindrà lloc del 14 al 17 de novembre de 2017. 

Ghana ha estat una de les economies amb més ràpid creixement econòmic, estimulat pel descobriment de petroli, i s'ha convertit en un país de renda mitjana. El teixit industrial ghanès està en ple desenvolupament i expansió principalment en els sectors agroalimentari, farmacèutic, plàstic, packaging, materials de la construcció i tèxtil

Per acompanyar aquest creixement de la indústria ghanesa i millorar els processos de producció, les empreses locals necessiten tecnologia, know-how, maquinària, línies de producció, solucions de packaging i matèries primeres. 

Les empreses catalanes tenen una clara oportunitat per participar i assistir en aquest desenvolupament industrial. 

La quota de participació a la missió inclou:

- Vol Barcelona – Accra - Barcelona 

- Trasllats aeroport – hotel 

- 3 nits d'hotel a Ghana 

- 1 dia d'agenda col·lectiva a Ghana 

- 2 dies d'agenda de reunions individuals a Ghana (segons les necessitats de l'empresa), organitzada per l'Oficina Exterior d’ACCIÓ a Accra. 

- Material informatiu. 

- Coordinació de l'equip d'ACCIÓ a Barcelona i a Accra. 

Les empreses participants podran gaudir d'un ajut de 991,66 € (import bossa viatge) en concepte de bossa de viatge (segons normativa). El nombre de bosses de viatge és limitat i es concedirà per ordre d'inscripció. 

*Les empreses participants també tenen l'opció de fer extensió a Nigèria i fer 2 dies d'agenda de reunions individuals del 12 al 14 de novembre de 2017. (Més informació en la documentació relacionada).

  • Innovació, tecnologia i R+D / Internacionalització
  • Tots els sectors
Objectiu de l'acte

La finalitat d’aquesta missió és compartir tecnologia i know-how amb les empreses del sector industrial ghanès i posicionar Catalunya com un partner tecnològic del desenvolupament de les empreses industrials a Ghana. Per tal objectiu, s’identificaran i contactaran potencials partners locals per a les empreses participants per crear i/o consolidar una presència a llarg termini en el mercat.

T'interessa si ets...

- Una empresa de maquinària industrial o embalatge per als sectors agroalimentari, químic-farmacèutic, tèxtil, materials de construcció, entre d'altres) interessada en participar en el desenvolupament industrial ghanès aportant coneixement, enginyeria, maquinària, processos, tecnologia, disseny i matèries primeres.

- Una empresa que ofereixi solucions en la gestió de residus industrials i agrícoles, en el tractament d'aigua, waste to energy i energies renovables.

- Un centre tecnològic especialitzat.

S’acceptaran altres empreses, amb un previ estudi del cas, que tot i no ajustar-se als perfils descrits tinguin interessos als mercats de referència.

*Aquest és un pressupost aproximat que inclou les despeses indicades a la descripció. El pressupost pot variar en funció del número d'empreses participants i del moment de reserva de vols i hotels.

L'import de la bossa de viatge es descomptarà directament de la factura de l'agència de viatges seleccionada per ACCIÓ.

Tornar a la llista Inscripcions Tancades
Inscripcions Tancades
Més informació
Documentació Relacionada
Localització

Accra

Ghana

Organitza
  • ACCIÓ
Comparteix
  • Twitter
  • Linkedin
  • Facebook
  • Email
EEN CE
Passa a l'acció