Seccions

Agenda ACCIÓ

Agenda ACCIÓ

Activitats per a empreses i professionals

Fires i congressos

El que no et pots perdre de l'Smart City Expo World Congress

  • Del 14 al 16 de novembre del 2017


L'Smart City Expo World Congress posa en contacte les ciutats, regions i territoris amb les empreses del sector de la ciutat intel·ligent, els experts i les entitats cíviques, per tal de compartir el darrers coneixements, experiències i solucions a nivell mundial. 

ACCIÓ organitza les següents activitats en el marc d’aquest congrés: 

Brokerage Event de l’Smart City Expo World Congress.

L’oportunitat per a que pimes, start-ups, emprenedors, centres tecnològics i universitats trobin socis per cooperar internacionalment, signar acords de venda i llicències, joint ventures, subcontractació, transferència tecnològica o projectes d'R+D. Les reunions bilaterals se celebren dins les franges horàries escollides pels participants, els dies 14, 15 i 16 de novembre. 

Accés a oportunitats en licitacions dels principals mercats europeus. 

Dimarts dia 14, a les 11.00 h a l’estand de la Generalitat de Catalunya, coneixeràs el PPACT, que obre les oportunitats en licitacions dels principals països de la UE. Aquest projecte pilot de la Comissió Europea apropa la demanda pública de solucions smart city a empreses i centres de recerca, ofereix serveis especialitzats com el "Tender review service" i promou la formació de consorcis guanyadors.

Three Public International Tech Requests. 

En aquest taller que es durà a terme a l’estand de la Generalitat el dimarts 14 de novembre a les 11.45 h, podràs conèixer de primera mà tres oportunitats presentades pels compradors públics que demanen solucions innovadores. Consulta el programa. 

Oportunitats de negoci en economia circular a Catalunya per al sector de la mobilitat.

Dijous 16 de novembre a les 13.20 h al Railways Hub, et presentem les estratègies per al sector identificades a partir de l’anàlisi de diferents casos d’innovació a Catalunya, es compartiran experiències empresarials i oportunitats identificades, així com els instruments de suport als projectes d’economia circular. 

Clusters in Smart Cities.

Dimarts 14 de novembre de 14.30 h a 16.30 h a la sala 1.2 (Àrea CC1), tindrà lloc aquesta sessió de treball dirigida a clústers europeus, amb l’objectiu d’explorar possibles àrees de col·laboració i generar noves cadenes de valor en el sector de les Smart Cities. Consulta el programa.

  • Clústers / Emprenedoria / Gestió i estratègia empresarial / Innovació, tecnologia i R+D / Internacionalització
  • Tots els sectors
Objectiu de l'acte

Compartir els darrers coneixements, experiències i solucions a nivell mundial del sector de la ciutat intel.ligent.

T'interessa si ets...

Una empresa, emprenedor, entitat de l'àmbit de la ciutat intel.ligent

Tornar a la llista
Localització

Fira de Barcelona - Recinte Gran Via

Av. Joan Carles I, 64

08908 L'Hospitalet de Llobregat

Organitza
  • ACCIÓ
Comparteix
  • Twitter
  • Linkedin
  • Facebook
  • Email
EEN CE
Passa a l'acció