Seccions

Imatge MenúAgenda d'activitats IOT Solutions World Congress Barcelona

Presenta els teus productes i solucions a l’IoT SWC 2017 a Barcelona

Tens una empresa o un centre tecnològic innovador? Desenvolupes productes i solucions en el camp de la Internet de les coses?

Si la resposta és afirmativa, la vostra entitat pot ser seleccionada per participar en l’IoT Solutions World Congress 2017, esdeveniment que reuneix en un mateix lloc les solucions de la Internet de les coses aplicades a les industries (manufactura, salut, energia i utilities, transport connectat, edificis i infraestructura, retail, mineria, agricultura, hosteleria, etc.)

Enguany, se celebrarà del 3 al 5 d´octubre a Barcelona dins del marc de la Barcelona Industry Week. Aquest esdeveniment, organitzat per Fira de Barcelona en associació amb l’Industrial internet Consortium (CII), vol connectar tecnologia i indústria i crear la millor plataforma perquè experts i empreses desenvolupin junts estratègies i projectes de l’internet industrial.

La Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona posen a la teva disposició un espai que acollirà els projectes més innovadors del sector de la Internet of Things (IoT). Si sou una de les empreses o centres tecnològics escollits tindreu màxima visibilitat en aquest espai dins de l’IoT Solutions World Congress 2017.

Si vols tenir presència en aquest espai de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona sol·licita la teva participació en el procés de selecció. La data límit de presentació de sol·licituds és el 2 de Juny.


Què inclou l’espai

 • Espai d’exposició a l’estand de la Generalitat de Catalunya o de l’Ajuntament de Barcelona.
 • Promoció a través de diferents canals de comunicació (programa, web, premsa, etc.).
 • Una entrada Full Pass (valor: 995 €/unitat) durant els tres dies que dura el congrés (inclou accés a les conferències, networking i dinars).
 • 30 entrades a l’Exhibition Zone (valor: 60 €/unitat).
 • Inclusió en el catàleg oficial online d’empreses de l’IoT Solutions World Congress.
 • Invitació per participar en reunions bilaterals a l’espai de Brokerage Event organitzat amb el suport de la xarxa Enterprise Europe Network.
 • Wifi (connexió d’alta qualitat a Internet).

Cost per a l’entitat seleccionada: 595 euros + 10% IVA


Brokerage Event

En el marc de l'IoT Solutions World Congress 2017, també s’organitza un espai de Brokerage Event on, com a entitats participants, teniu l’oportunitat de fer reunions individuals amb organitzacions d'arreu del món per presentar els vostres productes, serveis o tecnologies.

Més informació.


Dates establertes

 • 2 de juny: Data límit de presentació de candidatures.
 • 9 de juny: Notificació de les empreses i/o centres tecnològics seleccionats per part de la Generalitat de Catalunya i de l’Ajuntament de Barcelona.
 • 14 de juny: Fira de Barcelona contacta amb les empreses i/o centres tecnològics seleccionats.
 • Període per registrar-se a la plataforma associada a l’espai de Brokerage Event fins el 15 de Setembre.
 • 14 de juliol: Data límit per fer efectiu el pagament a Fira de Barcelona.
 • Del 3 al 5 d'octubre 2017: IOT Solutions World Congress.
Participa

Més informació i contacte

Contacte

Contacta'ns

Departament d'Empresa i Ocupació - Generalitat de Catalunya