Seccions

Imatge MenúAgenda d'activitats IOT Solutions World Congress Barcelona

IoT Solutions World Congress

Enguany aquest esdeveniment que reuneix en un mateix lloc les solucions de la Internet de les coses aplicades a les industries (manufactura, salut, energia i utilities, transport connectat, edificis i infraestructura, retail, mineria, agricultura, hostaleria, etc.), se celebrarà del 3 al 5 d´octubre a Barcelona dins del marc de la Barcelona Industry Week.

Aquest congrés, organitzat per Fira de Barcelona en associació amb l’Industrial Internet Consortium (CII), vol connectar tecnologia i indústria i crear la millor plataforma perquè experts i empreses desenvolupin junts estratègies i projectes de la Internet industrial.

La Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona disposen d’un espai que acollirà els projectes més innovadors d’empreses i agents tecnològics del sector de la Internet of Things (IoT).


Empreses i agents tecnològics catalans presents a l’IoTSWC17

Properament es publicarà la relació d’empreses i agents tecnològics catalans que estaran presents als espais de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona a l'IoTSWC 2017, i on presentaran les seves solucions innovadores en l`àmbit de la IoT.


Brokerage Event

En el marc de l'IoT Solutions World Congress 2017, també s’organitza un espai de Brokerage Event on, com a entitats participants, teniu l’oportunitat de fer reunions individuals amb organitzacions d'arreu del món per presentar els vostres productes, serveis o tecnologies.

Més informació.


Dates establertes

  • Període per registrar-se a la plataforma associada a l’espai de Brokerage Event: fins el 15 de setembre.
  • Del 3 al 5 d'octubre 2017: IOT Solutions World Congress.