Seccions

Imatge MenúAgenda d'activitats Fòrum d'Inversió

El Congrés Fòrum d'Inversió s'emmarca dins del programa de finançament d'ACCIÓ que pretén estimular la capacitat innovadora i emprenedora de Catalunya. És un punt de trobada dels projectes i els inversors, que facilita el finançament i el creixement de les empreses catalanes. Actualment compta amb la col·laboració de més de 50 entitats i, en les últimes edicions, el fòrum ha permès tancar més de 100 operacions i acords comercials, movent una xifra superior als 50 milions d'euros.

Fòrum d'Inversió 2017

El proper 6 de juliol de 2017 a l'auditori AXA de Barcelona tindrà lloc el XXIIè Fòrum d’Inversió d’ACCIÓ, el principal punt de trobada entre emprenedors i inversors a Catalunya.

Fòrum d'Inversió 2016

El passat 14 de juliol de 2016 a l'auditori AXA de Barcelona va tenir lloc el XXIè Fòrum d’Inversió d’ACCIÓ, el principal punt de trobada entre emprenedors i inversors a Catalunya.

2n Congrés Catalunya Emprèn (XX Fòrum d'Inversió)

Les millors iniciatives empresarials de Catalunya i un gran nombre d'inversors i agents empresarials es donaran lloc el proper 4 de juny de 2015 a Barcelona.

1r Congrés Catalunya Emprèn (XIX Fòrum d'Inversió)

Les millors iniciatives empresarials de Catalunya i un gran nombre d’inversors i agents empresarials es van donar lloc el 16 de juliol de 2014 al Palau de Congressos de Catalunya de Barcelona.

XVIII Fòrum d'Inversió

Les millors iniciatives empresarials de Catalunya i un gran nombre d’inversors i agents empresarials es van trobar el passat 29 de gener de 2013 a l'Auditori AXA de Barcelona.

XVII Fòrum d'Inversió

Les millors iniciatives empresarials de Catalunya i un gran nombre d’inversors i agents empresarials el 2 de desembre de 2011 a l'Auditori AXA de Barcelona.

XVI Fòrum d’Inversió

Les millors iniciatives empresarials de Catalunya i un gran nombre d’inversors i agents empresarials el 20 d'octubre de 2010 a l'Auditori AXA de Barcelona.

XV Fòrum d'Inversió

El XV Fòrum d’Inversió es va celebrar el 17 de juny de 2009 dins l’àmbit del Hit Barcelona.