Seccions

Imatge MenúAgenda d'activitats XIX Fòrum d'Inversió

I Congrés Catalunya Emprèn

El Palau de Congressos de Catalunya va acollir el darrer 16 de juliol el I Congrés Catalunya Emprèn, punt de trobada per a un miler d'emprenedors que cerquen finançament, empresaris que busquen solucions per als seus reptes d'innovació i inversors que operen a nivell nacional i internacional.

Durant la primera part del Congrés, que va organitzar la Generalitat de Catalunya, va tenir lloc la sessió Corporate Venturing. L'objectiu de la sessió va ser impulsar la pràctica de l’open innovation en les empreses grans i mitjanes a través de la participació en projectes empresarials d'emprenedors, start-ups, EBTs o pimes que poden donar resposta als seus reptes d'innovació.

Després de la sessió Corporate Venturing es va donar pas al Fòrum d'Inversió. Un total de 21 projectes de diferents àmbits (ciències de la vida i la salut, TIC i altres tecnologies) van tenir l'oportunitat de donar-se a conèixer davant dels inversors per tal d'aconseguir finançament. El públic del Congrés va poder votar els millors projectes.

Aquest congrés es va emmarcar dins de les activitats de la commemoració del tricentenari del 2014.


Dia: 16 de juliol de 2014


Hora: 09.00 h


Lloc: Palau de Congressos de Catalunya
Avinguda Diagonal, 661-671
08028 Barcelona


Assistència gratuïta


Contacte: forum.accio@gencat.cat
0034 93 567 49 18

El Fòrum es va seguir a

Conversa a Twitter

#foruminversio

Àlbum de Fotos d'edicions anteriors

Àlbum de fotos

Accés a l'àlbum
a Flickr

Catalonia recognized as a European Entrepeneurial Region