Seccions

Imatge MenúAgenda d'activitats XX Fòrum d'Inversió

2n Congrés Catalunya Emprèn

El Congrés Catalunya Emprèn és l'esdeveniment de referència per a l'emprenedoria a Catalunya. Tots els tipus d'emprenedoria troben el seu lloc, especialment:

 1. Emprenedoria de start-ups.
 2. Emprenedoria de l'economia social.
 3. Emprenedoria científica.
 4. Emprenedoria de petites empreses.
 5. Emprenedoria corporativa.

El Congrés acull també el XX Fòrum d'Inversió d’ACCIÓ, el principal punt de trobada entre emprenedors i inversors a Catalunya on aquests tenen l'oportunitat de fer networking per conèixer-se i fer negoci. Al Fòrum d'Inversió, els emprenedors presenten els seus projectes davant del públic per aconseguir finançament i els inversors cerquen els millors projectes on participar.

En resum, el Congrés Catalunya Emprèn es dirigeix a:

 • Emprenedors que promouen start-ups, entenent que una start-up és, segons la definició de Steven Blank, una organització temporal creada per cercar un model de negoci replicable i escalable.
 • Emprenedors de l’economia social, cooperatives, empreses i agents de suport en aquest àmbit.
 • Investigadors de les universitats catalanes, dels Centres CERCA de la Generalitat, dels centres tecnològics, dels hospitals i d’altres institucions de recerca pública que duen a terme un procés de transferència de tecnologia creant noves empreses basades en els resultats de la seva recerca.
 • Doctors que estan finalitzant o han acabat ja la seva tesi i consideren l’oportunitat de convertir-la en una spin-off.
 • Agents de promoció econòmica local, tècnics de la Xarxa Catalunya Emprèn, responsables polítics d’ajuntaments i consells comarcals que tenen en l’emprenedoria una eina de foment del territori, tècnics de suport a l’emprenedoria d’associacions empresarials, col·legis professionals, cambres de comerç, emprenedors de petits negocis...
 • Tècnics de transferència de tecnologia de les universitats, hospitals i centres de recerca.
 • Empreses industrials tradicionals que busquen opcions innovadores per incorporar tecnologia disruptiva o per diversificar la seva activitat. En especial, empreses que vulguin aprendre com les incubadores industrials i les start-ups poden ajudar a completar els seus productes i el seu negoci.
 • Inversors, siguin societats inversores o business angels. També empreses industrials que busquen oportunitats tecnològiques en les start-ups que es presenten.
 • Incubadores i acceleradores privades.

El Congrés s'estructura en quatre grans blocs:

 1. Ponència de Bill Aulet, del Massachusetts Institute of Technology (MIT), referent internacional en l’aplicació d’un mètode estructurat a l’hora de crear empreses.
 2. Seminaris i tallers especialitzats, amb presentacions i taules rodones, dedicats a diversos tipus d’emprenedoria i a descobrir eines concretes a l’abast dels diferents tipus d’emprenedors.
 3. Fòrum d’Inversió, amb la presentació dels 21 millors projectes emprenedors de l’any.
 4. Brokerage event, amb centenars de reunions durant tot el dia, les quals són concertades prèviament.


· 2n Congrés Catalunya Emprèn: què és, programa, ponents, com arribar-hi?, inscripció
· Sóc.... científic o investigador, empresa, start-up, dinamitzador d'emprenedors, emprenedor social, inversor
· Activitats clau: conferència inagural, fòrum d'inversió, tallers
· Seminaris: corporate venturing, dinamització de l'emprenedoria, emprenedoria social, spin-offs, start-ups


Dia: 4 de juny de 2015

Hora: 08.30 h


Lloc: CCIB - Centre de Convencions Internacional de Barcelona
Plaça de Willy Brandt, 11-14
08019 Barcelona


Com arribar-hi?


Contacte: info.accio@gencat.cat
0034 93 476 72 06

El Congrés es va seguir a

Conversa a Twitter

#catempren15

Catalonia recognized as a European Entrepeneurial Region