Seccions

Imatge MenúAgenda d'activitats XX Fòrum d'Inversió

Fòrum d'Inversió

Un dels plats forts del 2n Congrés Catalunya Emprèn és el Fòrum d’Inversió d’ACCIÓ. El Fòrum, que arriba a la seva XX edició, és el principal punt de trobada entre emprenedors i inversors a Catalunya. Els emprenedors finalistes presenten els seus projectes davant del públic per aconseguir-ne finançament i els inversors cerquen els millors projectes on participar. És l’oportunitat de trobar i de ser trobat.

Com en l’edició anterior, en aquesta edició també es van presentar els 21 millors projectes emprenedors de l’any en les categories de ciències de la vida, TIC i altres tecnologies. Els emprenedors els van presentar en un sol minut, en format elevator pitch, de manera que els assistents van poder triar quins d’ells van passar a la final. A la final, els emprenedors van gaudir de 5 minuts més per acabar d’explicar el seus projectes i respondre les preguntes d’un grup d’inversors que els van posar a prova.

El resultat va ser el lliurament del Premi Fòrum d'Inversió 2015, el Premi Deloitte a la "contribució social" i, finalment, el Premi a la Trajectòria Emprenedora. Aquí pots trobar entrevistes amb els guanyadors de la XIX edició: Red Point Solutions, Bionure i Miguel Vicente, respectivament.

De forma molt vinculada a la presentació de projectes del Fòrum d'Inversió, també es van concertar reunions amb altres emprenedors i inversors i els assistents van poder conèixer a possibles contactes claus per al futur de la seva empresa.

El Fòrum d’Inversió ha estat una de les iniciatives que van contribuir a la consecució del guardó a Catalunya com a Regió Emprenedora (EER) l’any 2012 atorgat pel Comitè de les Regions de la UE. Aquest reconeixement internacional mostra el compromís d’ACCIÓ amb les pimes i els emprenedors i la capacitat del Fòrum d’Inversió per afavorir fonts alternatives de finançament i networking als emprenedors.· 2n Congrés Catalunya Emprèn: què és, programa, ponents, com arribar-hi?, inscripció
· Sóc.... científic o investigador, empresa, start-up, dinamitzador d'emprenedors, emprenedor social, inversor
· Activitats clau: conferència inagural, fòrum d'inversió, tallers
· Seminaris: corporate venturing, dinamització de l'emprenedoria, emprenedoria social, spin-offs, start-ups


Dia: 4 de juny de 2015

Hora: 08.30 h


Lloc: CCIB - Centre de Convencions Internacional de Barcelona
Plaça de Willy Brandt, 11-14
08019 Barcelona


Com arribar-hi?


Contacte: info.accio@gencat.cat
0034 93 476 72 06

El Fòrum es va seguir a

Conversa a Twitter

#foruminversio

Catalonia recognized as a European Entrepeneurial Region