Seccions

Imatge MenúAgenda d'activitats XX Fòrum d'Inversió

Emprendre és la teva manera de canviar el món? T’interessa!
L’emprenedor com a factor de transformació social


emprenedor socialEconomia col·laborativa? Empreses obertes? Responsabilitat social alhora que profit? Innovació ciutadana? Empreses P2P?
El món ha canviat. Les empreses estan canviant. I les formes i motivacions per crear-les, també. Mentre que les grans corporacions travessen fronteres i es dibuixa un món global amb una gran bretxa social, l’emprenedoria social i col·laborativa demostra que una altra forma de fer negocis és possible.

Si la teva empresa és la teva forma de contribuir a un món més equitatiu, el Congrés Catalunya Emprèn té un menú especial per a tu:


  • El seminari “Com multiplicar l’impacte de la innovació social? Respostes des de l’emprenedoria social i col·laborativa”, centrarà la seva atenció en projectes com el teu. Javier Creus, d’Ideas for Change, presentarà la seva metodologia de cinc palanques per multiplicar l’impacte de la innovació social, i diversos ponents més discutiran sobre les formes d’incrementar els resultats dels projectes d’emprenedoria social.
  • També la conferència inaugural de Bill Aulet et resultarà interessant: ell sempre afirma que el seu mètode és aplicable a qualsevol tipus d’empresa. De fet, ell no vol distingir entre tipus d’emprenedors. És una ocasió única per contrastar la seva visió i el seu mètode amb projectes com el teu i, de pas, et donarà eines i solucions per ajudar-te a concretar el teu projecte.
  • Per acabar, no et perdis la presentació de projectes del Fòrum d’Inversió, tant per conèixer alguns dels millors projectes que s’estan desenvolupant des de diverses òptiques, com per identificar oportunitats de col·laboració i veure de quina forma cal presentar el teu projecte davant d’inversors.


· 2n Congrés Catalunya Emprèn: què és, programa, ponents, com arribar-hi?, inscripció
· Sóc.... científic o investigador, empresa, start-up, dinamitzador d'emprenedors, emprenedor social, inversor
· Activitats clau: conferència inagural, fòrum d'inversió, tallers
· Seminaris: corporate venturing, dinamització de l'emprenedoria, emprenedoria social, spin-offs, start-ups

Baner Continguts Congrés Catalunya Emprèn

Dia: 4 de juny de 2015

Hora: 08.30 h


Lloc: CCIB - Centre de Convencions Internacional de Barcelona
Plaça de Willy Brandt, 11-14
08019 Barcelona


Com arribar-hi?


Contacte: info.accio@gencat.cat
0034 93 476 72 06

El Congrés es va seguir a

Conversa a Twitter

#catempren15

Catalonia recognized as a European Entrepeneurial Region