Seccions

Imatge MenúAgenda d'activitats XX Fòrum d'Inversió

Vols crear una spin-off? T'interessa!
L’emprenedoria científica i tecnològica com a factor clau de generació de negoci


spin-offCom convertim recerca en negoci?
Com portem les tecnologies que hem inventat al mercat?

No hi ha res amb més capacitat de generar un avantatge competitiu que la innovació científica i tecnològica. La gran majoria de les empreses que més han triomfat els darrers anys s’han basat precisament en això: a transformar els resultats de la recerca científica i tecnològica en productes diferencials i en models de negoci profitosos.

Al Congrés Catalunya Emprèn trobaràs idees concretes per aconseguir-ho. Per això, com a científic o investigador, no et pots perdre...


  • La conferència plenària de Bill Aulet Bill Aulet porta molts anys al MIT, un dels llocs d’on surten les spin-off amb més èxit del món. Per tant, coneix bé el procés investigador i com des de la recerca es generen empreses. La seva ponència et serà útil per entendre com hauràs d’enfocar els primers anys de vida de la teva spin-off. T’adonaràs que aspectes inherents al teu procés de recerca són també els elements essencials en els primers passos de les empreses basades en la ciència.
  • No pots perdre’t la taula rodona “La transferència tecnològica a través de spin-offs”. Veuràs com altres investigadors han creat les seves empreses, des de tres institucions universitàries diferents. Acompanyarem les seves experiències i recomanacions amb una visió legal i el punt de vista d’un inversor especialitzat en aquest tipus d’empreses.
  • El Fòrum d’Inversió també et semblarà interessant. Una bona part dels projectes que s’hi presenten han sorgit d’universitats i centres de recerca. També veuràs bons exemples de presentacions curtes davant d’inversors i de la mena de preguntes que ells plantegen a empreses emergents que busquen finançament.
  • El taller especialitzat “Eines de suport per a les spin-offs d'universitats, hospitals i centres de recerca” servirà perquè coneguis el nou Programa “Indústria del Coneixement”, així com altres eines i canals que t’ofereix la Generalitat de Catalunya per impulsar la teva spin-off.


· 2n Congrés Catalunya Emprèn: què és, programa, ponents, com arribar-hi?, inscripció
· Sóc.... científic o investigador, empresa, start-up, dinamitzador d'emprenedors, emprenedor social, inversor
· Activitats clau: conferència inagural, fòrum d'inversió, tallers
· Seminaris: corporate venturing, dinamització de l'emprenedoria, emprenedoria social, spin-offs, start-ups

Baner Continguts Congrés Catalunya Emprèn

Dia: 4 de juny de 2015

Hora: 08.30 h


Lloc: CCIB - Centre de Convencions Internacional de Barcelona
Plaça de Willy Brandt, 11-14
08019 Barcelona


Com arribar-hi?


Contacte: info.accio@gencat.cat
0034 93 476 72 06

El Congrés es va seguir a

Conversa a Twitter

#catempren15

Catalonia recognized as a European Entrepeneurial Region