Seccions

Imatge MenúAgenda d'activitats 



XX Fòrum d'Inversió

Ets una start-up? T'interessa!
Start-upero: un congrés a la teva mida. Un congrés enorme


Start-upero La mida no és important. No pesen els anys.

Però per a una start-up, edat i mida són factors clau del seu dia a dia. Per això, el Congrés Catalunya Emprèn s’adreça de forma específica a les empreses emergents, amb ambició de creixement i multitud de reptes que les diferencien d’altres empreses i emprenedors. Per això, hem fet un congrés a la teva mida. Un congrés enorme.

Per això, no et pots perdre...


  • La conferència plenària de Bill Aulet “Passió o mètode? L’ingredient ‘x’ de l’emprenedoria” se centrarà en allò què és realment rellevant per a una start-up: la idea original? O el procés per convertir la idea en producte i portar-lo al mercat? I quin és aquest procés? Quants passos conté? En Bill Aulet ha concretat un dels millors mètodes per crear empreses. La seva conferència t’explicarà aquest mètode i et suggerirà solucions a les preguntes anteriors.
  • El seminari Start-ups: créixer amb la internacionalització” està pensat específicament per a tu. Trobaràs exemples d’start-ups que ja han fet el salt internacional i aprendràs allò que convé i allò que no s’ha de fer en aquest punt decisiu de l’evolució de la teva empresa.
  • Al Fòrum d’Inversió no pots deixar de conèixer els 21 projectes finalistes d’emprenedors innovadors i amb vocació internacional. Poden donar-te idees i dibuixar-te oportunitats de col·laboració. També veuràs bons exemples de presentacions curtes davant d’inversors i de la mena de preguntes que ells plantegen a empreses emergents que busquen finançar-se.
  • El taller “Noves eines per internacionalitzar start-ups està dirigit a emprenedors com tu. Coneixeràs els nous programes que ACCIÓ ha dissenyat per fomentar la internacionalització de les start-ups. Són uns programes específicament destinats a empreses amb alt potencial de creixement i amb voluntat d’impacte global.


· 2n Congrés Catalunya Emprèn: què és, programa, ponents, com arribar-hi?, inscripció
· Sóc.... científic o investigador, empresa, start-up, dinamitzador d'emprenedors, emprenedor social, inversor
· Activitats clau: conferència inagural, fòrum d'inversió, tallers
· Seminaris: corporate venturing, dinamització de l'emprenedoria, emprenedoria social, spin-offs, start-ups

Baner Continguts Congrés Catalunya Emprèn

Dia: 4 de juny de 2015

Hora: 08.30 h


Lloc: CCIB - Centre de Convencions Internacional de Barcelona
Plaça de Willy Brandt, 11-14
08019 Barcelona


Com arribar-hi?


Contacte: info.accio@gencat.cat
0034 93 476 72 06

El Congrés es va seguir a

Conversa a Twitter

#catempren15

Catalonia recognized as a European Entrepeneurial Region