Seccions

Imatge MenúAgenda d'activitats XXI Fòrum d'Inversió

“Trends in venture capital
and the Israeli ecosystem”

Alon Lifshitz
Managing director de Blumberg Capital

Alon Lifshitz

L’Alon és Managing director de Blumberg Capital, amb 650 milions de dòlars gestionats i director de l’oficina de Tel Aviv. Ens oferirà la seva visió sobre les tendències del capital risc i també la seva visió sobre l’ecosistema emprenedor israelià, que és el país convidat de l’edició del Fòrum d’Inversió d’enguany.

L’Alon té 17 anys d’experiència als mercats tecnològics d’Israel, Europa i Japó i disposa d’una gran experiència en detectar i invertir en apassionants empreses d’alt creixement.

L’Alon també és un executiu de desenvolupament de negoci amb grans habilitats que ha contribuït a crear aliances estratègiques rendibles amb operador mòbils, venedors de equips i integradors de sistemes arreu del món.

Va començar la seva carrera com a fundador i CEO de Sales Gate International (SGI), una empresa de desenvolupament corporatiu amb presència a Londres, Tokio i Tel Aviv. L’empresa va tenir com a clients a Vodafone Group, British Telecom, Internix Japan, NTT group, Softbank i Fujisoft als camps de la innovació tecnològica i el creixement inorgànic. Es va focalitzar en la cerca de tecnologia i les fusions i adquisicions corporatives.

L’Alon té un B.A. amb honor en Finances i Gestió Empresarial per Hertzliya Interdisciplinary Center d’Israel.El Fòrum: Com arribar, últimes edicions, inscripció
Què t'hi trobaràs?: Presentació de projectes finalistes, Networking, Keynote speaker, 24 inversors al jurat