Seccions

Imatge MenúAgenda d'activitats Activitats Emblemàtiques

ACCIÓ organitza al llarg de l'any diferents activitats de sensibilització, informació i formació com a clau per impulsar la competitivitat empresarial catalana.

Be Connected. Join the Hub 2017

El 19 d’octubre arriba l'autèntic clàssic de la temporada. I la teva startup hi té un paper estel·lar. Vine al Be Connected. Join the Hub.

Jornada Connect-EU

Connect-EU és el programa d’impuls a la participació de Catalunya en el 7è Programa Marc d’R+D de la Unió Europea. Aquesta iniciativa de la Generalitat de Catalunya pretén preparar i ajudar les empreses catalanes a trobar socis per presentar projectes tecnològics col·laboratius a les convocatòries del 7è Programa Marc

IoT Solutions World Congress 2017

Internet of Things Solutions World Congress (IOTSWC) celebrarà la seva propera edició a Gran Via de Fira de Barcelona del 3 al 5 d’octubre del 2017.

Setmana de la Internacionalització

Els directius de les oficines d'ACCIÓ a l'exterior vénen a Barcelona per mantenir entrevistes personalitzades i analitzar els projectes d'internacionalització de les empreses catalanes.

Fòrum d'Inversió

La convocatòria de referència a Catalunya tant per a emprenedors innovadors que busquen finançament per al seu projecte, com per a inversors que volen involucrar-se en nous projectes amb alt potencial de creixement.

Altres

Posem al vostre abast eines de reflexió estratègica i recursos per conèixer les oportunitats de negoci del mercat.