Seccions

Imatge MenúAgenda d'activitats Setmana de la Internacionalització

ACCIÓ compta amb una xarxa de 39 Oficines Exteriors de Comerç i Inversions de Catalunya arreu del món. Aquesta xarxa d'oficines acompanya les empreses i les entitats catalanes en el seu procés d'internacionalització, i ofereix serveis individualitzats i adaptats a les seves necessitats amb l'objectiu de tenir presència a l'exterior. Amb un àmbit d'actuació de 110 mercats, la xarxa d'ACCIÓ s'ha convertit en el referent i la plataforma del teixit empresarial català als principals mercats mundials.

Anualment, els directius de les oficines d'ACCIÓ a l'exterior es troben a Barcelona per mantenir entrevistes personalitzades i per analitzar els projectes d'internacionalització de les empreses catalanes. Durant la trobada, les empreses poden formalitzar plans internacionals d'actuació per executar el seus projectes d'introducció, diversificació o consolidació en nous mercats, tot amb l'acompanyament d'un expert d'ACCIÓ.

A més, durant la trobada s'imparteixen diferents tallers que ajuden a ampliar el coneixement sobre els mercats internacionals, a identificar noves oportunitats de negoci, a compartir experiències i a intercanviar opinions amb experts d'ACCIÓ i amb altres professionals amb interessos comuns.

Setmana de la Internacionalització juny 2017

Del 12 al 15 de juny de 2017 tindrà lloc a ACCIÓ la 24a edició de la Setmana de la Internacionalització, una Setmana centrada en parlar amb tu, fer avançar el teu projecte d’internacionalització i explorar les oportunitats de negoci que millor s’adeqüen a les teva empresa.

Setmana de la Internacionalització juny 2016

Del 13 al 17 de juny de 2016, els experts d'ACCIÓ van venir a Catalunya per entrevistar-se amb les empreses catalanes i analitzar els seus projectes d'internacionalització.

Setmana de la Internacionalització juny 2015

Del 16 al 19 de juny, els experts d'ACCIÓ van venir a Catalunya per entrevistar-se amb les empreses catalanes i analitzar els seus projectes d'internacionalització.

Setmana de la Internacionalització maig 2014

Del 26 al 30 de maig, els experts d'ACCIÓ van venir a Catalunya per entrevistar-se amb les empreses catalanes i analitzar els seus projectes d'internacionalització.

Setmana de la Internacionalització octubre 2013

Del 7 a l'11 d'octubre, els experts d'ACCIÓ al món van venir a Catalunya per entrevistar-se amb les empreses catalanes i analitzar els seus projectes d'internacionalització.

Trobada amb els Centres de Promoció de Negocis abril 2013

Del 16 al 19 d'abril de 2013, els experts d'ACCIÓ al món van venir a Catalunya per entrevistar-se amb les empreses catalanes i analitzar els seus projectes d'internacionalització.

Setmana de la Internacionalització octubre 2012

Del 15 al 19 d'octubre de 2012 els experts d'ACCIÓ al món van venir a Catalunya per entrevistar-se amb les empreses catalanes i analitzar els seus projectes d'internacionalització.

Trobada amb els Centres de Promoció de Negocis maig 2012

Del 22 al 24 de maig de 2012 els experts d'ACCIÓ al món van venir a Catalunya per entrevistar-se amb les empreses catalanes i analitzar els seus projectes d'internacionalització.

Trobada de Centres de Promoció de Negocis novembre 2011

Del 15 al 17 de novembre de 2011 els experts d'ACCIÓ al món van venir a Catalunya per entrevistar-se amb les empreses catalanes i analitzar els seus projectes d'internacionalització.

Trobada amb els Centres de Promoció de Negocis maig 2011

Del 24 al 26 de maig de 2011 els experts dels Centres de Promoció de Negocis d'ACCIÓ al món van venir a Catalunya per mantenir entrevistes personalitzades i analitzar els projectes d'internacionalització de les empreses catalanes.

Trobada de Centres de Promoció de Negocis de la Mediterrània, l'Orient Mitjà i l'Àfrica subsahariana 2010

Els directius de les oficines d'ACCIÓ a la Mediterrània, l'Orient Mitjà i l'Àfrica subsahariana vénen a Catalunya per mantenir entrevistes personalitzades i analitzar els projectes d'internacionalització de les empreses catalanes.