Seccions

Imatge MenúAgenda d'activitats Setmana de la Internacionalització maig 2014

Programa

Durant tota la Setmana, us vam oferir un complet programa de seminaris temàtics amb més de 20 entitats col·laboradores, una sessió plenària on més de 300 empreses es van entrevistar amb els experts d'ACCIÓ a tot el món.


Sessió Plenària

Va tenir lloc a l'auditori del World Trade Center de Barcelona el 26 de maig, de 12.30 h a 14.00 h. Consulteu-ne els detalls


Seminaris

Els seminaris temàtics i geogràfics, conduïts pels nostres representants al país i per empreses amb experiència internacional, van presentar les oportunitats de negoci més recents a diferents mercats i van permetre aprendre de l'experiència d'altres empreses que ja han iniciat el seu procés d'expansió.  

Enguany la Setmana va comptar amb una oferta molt àmplia i variada de seminaris amb la col·laboració d'importants entitats dins del teixit empresarial català, com BARCELONA ACTIVA, CASA ÀSIA, COFIDES, LA CAIXA, ESADE, FOMENT DEL TREBALL o GARRIGUES, entre d'altres.

Dimarts, 27 de maig

Dimecres, 28 de maig

Dijous, 29 de maig

Divendres, 30 de maig

* Alguns dels seminaris es van fer a la seu d’ACCIÓ i altres a les seus de les diferents entitats col·laboradores.


Entrevistes amb els directors

Les entrevistes amb els directors es van realitzar durant els dies 27 i 28, de 9.00 h a 14.00 h i de 15.30 h a 19.00 h. Més informació

La Setmana es podrà seguir a

Conversa a Twitter

#ensmovem