Seccions

Fons ajutsAjuts i finançament Servei d'Assessorament Financer

Sol·licitud del servei

Per poder-te atendre de la manera més adequada a les teves necessitats, et preguem que emplenis el formulari següent.

Dades de l'empresa

*Camps obligatoris

Persona de contacte

*Camps obligatoris

Finançament

*Camps obligatoris

Documentació que cal adjuntar

*Camps obligatoris

Adjunta un fitxer .zip o .rar amb la documentació següent :

  • Previsió de tancament 2016: balanç i compte de pèrdues i guanys en format Excel
  • Pool bancari
  • Pla d'empresa (obligatori per a empreses de menys de 4 anys) i projeccions

* La mida del fitxer adjunt no pot superar els 7 Mb.

* Les extensions acceptades són: zip o rar.

D'acord amb el que disposa la Llei orgànica 15/1999, de protecció de dades, l'informem que les seves dades es recullen i estan incloses en un fitxer automatitzat titularitat de l'Agència per a la Competitivitat de l’Empresa, ACCIÓ, amb les finalitats de gestionar la seva inscripció a l'acte i poder facilitar-li en el futur, per via telemàtica i/o correu postal, informació sobre els nostres serveis i sobre temàtiques similars relacionades amb la competitivitat empresarial.

Així mateix, vostè accepta ser subscriptor del Butlletí ACCIÓ Informa, que el mantindrà informat sobre notícies, serveis, ajuts i convocatòries d'ACCIÓ, i del Butlletí Agenda ACCIÓ, on difonen les activitats per a empreses i professionals impulsades per ACCIÓ. Podrà donar-se de baixa de qualsevol d'aquests butlletins fàcilment, en qualsevol moment i per via digital.

Vostè autoritza expressament la cessió de les dades incloses en l'esmentat fitxer a d'altres entitats per complir finalitats directament relacionades amb les funcions per a les quals van ser sol·licitades.

Vostè podrà exercir els drets reconeguts per la Llei i, en particular, els d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició escrivint al correu electrònic dades.accio[arrova]gencat.cat, amb la referència “protecció de dades”.