Seccions

Imatge MenúACCIÓ Acreditació per entitats, empreses i consultors

ACCIÓ ofereix processos d'acreditació en diferents modalitats, per a entitats, empreses i consultors.

Agents de suport a la internacionalització

ACCIÓ ha establert un procés d’acreditació d’agents públics i privats de suport a la internacionalització de les empreses amb l’objectiu de potenciar la complicitat publico-privada per impulsar la coordinació i les col·laboracions entre els diferents agents.

Assessors Programes d'ACCIÓ

ACCIÓ posa a disposició de l'empresa i facilita la incorporació d'assessors externs acreditats especialitzats en diferents àmbits que incideixen en la seva competitivitat i que poden impulsar el seu creixement.
Vols ser assessor? Coneix aquesta forma de col·laboració en els programes de suport d'ACCIÓ.

Clústers

ACCIÓ ha establert un procés d’acreditació de Clústers amb l’objectiu de regular l’accés i la participació al Programa Catalunya Clústers. La finalitat del Programa és impulsar la competitivitat de del teixit productiu del país, sistematitzar l’actuació de la Generalitat en l’àmbit de la política de clústers i contribuir a la racionalització del mapa dels clústers existents a Catalunya. Consulta els requisits i fes la teva sol·licitud.

Entitats i empreses TECNIO

ACCIÓ ha establert un procés d’acreditació d’entitats TECNIO amb l’objectiu de millorar la capacitat d’innovació i la competitivitat de les empreses.

Entitats de finançament alternatiu

ACCIÓ ha establert un procés d’acreditació d’entitats de finançament alternatiu, per tal de donar visibilitat i confiança sobre nous instruments alternatius a la banca, amb l’objectiu que les empreses puguin millorar la seva gestió financera i augmentar les opcions de finançament.
Vols ser una entitat de finançament alternatiu acreditada? Consulta els requisits i fes la teva sol·licitud.

Tutors de Start-up Catalonia

ACCIÓ ha establert un procés d'acreditació de tutors Start-up, i té com a objectiu contribuir a la competitivitat i creixement accelerat de les noves empreses catalanes, posant a la seva disposició a professionals altament qualificats per dur a terme aquest acompanyament en el creixement.


Acreditació d'Agents de suport a la internacionalització
Assessors Acreditats
Clústers
Acreditació d'entitats TECNIO
Acreditació d'entitats de finançament alternatiu
tutors start-up