Seccions

Imatge MenúACCIÓ 
Identitat corporativa

Aquí trobaràs la normativa per a l'aplicació de la marca ACCIÓ i els logotips en diferents formats. Els pots descarregar en els enllaços que trobaràs a la columna de la dreta.

Composició de la marca

La marca d'ACCIÓ està composta per dos elements de proporcionalitats inalterables: el logotip d'ACCIÓ i el logotip de la Generalitat de Catalunya.

Versió horitzontal
Quan el logotip d'ACCIÓ aparegui sol, sense altres logotips, es farà servir la versió horitzontal.
ACCIO-versio-horitzontal
 
Versió vertical
Quan el logotip d'ACCIÓ aparegui acompanyat d'altres logotips es farà servir la versió vertical.
ACCIO-versio-vertical

Color de la marca

Versió color
Sempre que sigui possible (en fons blanc o de color suficientment neutre) el logotip d'ACCIÓ s'aplicarà en el seu color original:
    Gris: pantone warm grey 7 (CMYK 0_8_ 14_38)
    Vermell: pantone 485 C (CMYK 0_95_100_0)
    Negre (CMYK 0_0_0_ 100)
ACCIO-versio-horitzontal
 
Versió negre
Si el fons o el sistema d'impressió fan impossible la reproducció a color, és possible aplicar la imatge en tinta negra.
ACCIO-horitzontal-negre
 
Versió blanca
Si el fons o el sistema d'impressió fan impossible la reproducció a color, és possible aplicar la marca en versió negativa.
ACCIÓ-horitzontal-blanc

Disposició i mida de la marca

Quan el logotip d'ACCIÓ convisqui amb altres logotips que tenen la mateixa importància cal que tingui el mateix pes visual que ACCIÓ i estigui alineat amb aquest.
 
Reductibilitat
La mida mínima a què es pot aplicar el logotip d'ACCIÓ s'estableix per la mida mínima que exigeix la Generalitat per al seu escut: 4,7mm d'alçada

Amb el suport de
Quan una empresa/entitat rep el suport o la col·laboració d'ACCIÓ per a l'organització d'un acte o rep un ajut, ha de fer constar el logo sota la llegenda “Amb el suport de” o “Amb la col·laboració de”
logos_suport