Seccions

Imatge MenúACCIÓ Subscripció al butlletí Agenda ACCIÓ

Ompliu el següent formulari amb les vostres dades i rebreu el butlletí Agenda ACCIÓ.

Subscripció al butlletí Agenda ACCIÓ

*Camps obligatoris

Li informem que d'acord amb el que disposa la Llei orgànica 15/1999, de protecció de dades, les seves dades es recullen i estan incloses en un fitxer automatitzat titularitat de l'Agència per a la Competitivitat de l’Empresa, ACCIÓ, la finalitat de la qual és poder facilitar-li en el futur, per via telemàtica i/o correu postal, informació sobre els nostres serveis i sobre temàtiques similars relacionades amb la competitivitat empresarial.

Així mateix, vostè accepta ser subscriptor del Butlletí ACCIÓ Informa, que el mantindrà informat sobre notícies, serveis, ajuts i convocatòries d'ACCIÓ, i del Butlletí Agenda ACCIÓ, on difonen les activitats per a empreses i professionals impulsades per ACCIÓ. Podrà donar-se de baixa de qualsevol d'aquests butlletins fàcilment, en qualsevol moment i per via digital.

Vostè autoritza expressament la cessió de les dades incloses en l'esmentat fitxer a d’altres entitats per complir fins directament relacionats amb les funcions per a les quals van ser sol·licitades.

Vostè podrà exercir els drets reconeguts a la Llei i, en particular, els d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició a través d’escrit al correu electrònic dades.accio[arrova]gencat.cat, amb la referència “protecció de dades”.