Seccions

Imatge MenúACCIÓ Butlletins

ACCIÓ disposa d'un seguit de butlletins electrònics que serveixen com a eines complementàries de fidelització i contacte periòdic amb els seus diferents públics. Tenen diversos tipus d'enfocament i especialització, però convergeixen en l'objectiu comú de donar informació puntual, estratègica i útil per a la internacionalització i la innovació de l'empresa catalana.

Us convidem a conèixer i a subscriure-us als nostres diferents butlletins electrònics:

ACCIÓ Informa

Estigues informat sobre les activitats, les notícies, els serveis o ajuts que t'assistiran en el dia a dia de la teva empresa..

Agenda ACCIÓ

El butlletí de l'Agenda ACCIÓ t'apropa setmanalment les activitats més destacades per a professionals. Subscriu-t'hi per estar al dia dels principals esdeveniments en els àmbits de la innovació, la internacionalització, l'estratègia, el creixement i la inversió empresarial on faràs negoci. Perquè els negocis ja no es fan a l’oficina.

Catalonia in Business

Estigues informat de les principals notícies d'inversions empresarials a Catalunya.

Butlletí d’Innovació

Cada mes t'enviem notícies destacades de les activitats de la Comissió Europea, informació sobre jornades informatives, cursos, tallers de treball de propostes, convocatòries obertes, oportunitats de transferència tecnològica, etc.


Els negocis ja no es fan a l'oficina