Seccions

Imatge MenúACCIÓ Delegació
Alt Penedès, Garraf i Maresme

Delegació a Alt Penedès, Garraf i Maresme

Delegació a Alt Penedès, Garraf i Maresme

La Delegació Territorial de l’Alt Penedès, Garraf i Maresme cobreix aquestes tres comarques de la província de Barcelona.

La delegada de l’Alt Penedès, Garraf i Maresme és Cristina Fabián.

Si la teva empresa està ubicada en aquest territori i vols assessorament personalitzat, contacta amb l’equip de la Delegació de l’Alt Penedès, Garraf i Maresme.


Cristina Fabián

Cristina FabiánLa delegada, Cristina Fabián, és nascuda a Barcelona el 1966. Cristina Fabián és llicenciada en Història Contemporània per la UB i diplomada-BBA en Ciències Empresarials, Màrqueting i Relacions Públiques per l’Institut International de Communication de París. Diploma de Relacions Públiques Empresarials, Empresa i Màrqueting per l’Institut Català de Noves Professions de la Generalitat de Catalunya.

Dins d’ACCIÓ ha desenvolupat diferents tasques com ara la gestió del Programa d’Assessorament Financer, gestió de projectes de Noves Empreses de Base Tecnològica, gestió de projectes de Relacions Institucionals Nacionals i Internacionals i gestió de projectes d’Entitats.

Abans d’incorporar-se a ACCIÓ (CIDEM), de l’any 1990 a l’any 1996, va ser Product Manager de Finances, Administració i Recursos Humans a IWS, Secretariat Internacional de la Llana.Localització

La delegació està situada a:

Passeig de Gràcia, 129
08008 Barcelona

Fes la teva consulta

Properes activitats