Seccions

Imatge MenúACCIÓ Delegació a
Lleida

Delegació a Lleida

Delegació a Lleida

La Delegació Territorial de Lleida cobreix les comarques de les Garrigues, la Noguera, el Segrià, el Pla d'Urgell i la Segarra.

L'equip de la delegació està format per la delegada, Clara Porta, Jennifer Coscullano i Anna Monjo.

Si la teva empresa està ubicada en aquest territori i vols assessorament personalitzat, contacta amb l’equip de la Delegació de Lleida.


Clara Porta

Clara Porta La delegada, Clara Porta, és llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat de Barcelona i especialitzada en Comerç Internacional per la Universitat de Nova York (EUA). Ha estudiat també a l’Aarhus Business School (Dinamarca). Durant el període 1999-2000 va ocupar un lloc d’analista de mercats a l’Oficina Comercial d’ICEX a Nova York (EUA). Abans d’incorporar-se a ACCIÓ (COPCA) va desenvolupar la seva experiència professional en llocs de direcció de l’empresa privada en l’àmbit del comerç internacional i en els sectors agroalimentari, energètic, de gran consum i en la consultoria d’investigació de mercats. Les seves llengües maternes són el català i el castellà, i a més parla l’anglès i el francès.Localització

La delegació està situada a:

Rambla de Ferran, 1, 2n 4a
(Per fer registre: Avinguda del Segre, 7)
25007 Lleida

Fes la teva consulta

Properes activitats