Seccions

Imatge MenúACCIÓ Delegació a
Lleida

Delegació a Lleida

Delegació a Lleida

La Delegació Territorial de Lleida cobreix les comarques de l’Alta Ribagorça, l’Alt Urgell, les Garrigues, la Noguera, el Pallars Jussà, el Pallars Sobirà, el Segrià, el Pla d’Urgell, la Segarra i la Val d’Aran.

L'equip de la delegació està format per la delegada, Clara Porta, Jennifer Coscullano i Anna Monjo.

Si la teva empresa està ubicada en aquest territori i vols assessorament personalitzat, contacta amb l’equip de la Delegació de Lleida.


Clara Porta

Clara Porta La delegada, Clara Porta, és llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat de Barcelona i especialitzada en Comerç Internacional per la Universitat de Nova York (EUA). Ha estudiat també a l’Aarhus Business School (Dinamarca). Durant el període 1999-2000 va ocupar un lloc d’analista de mercats a l’Oficina Comercial d’ICEX a Nova York (EUA). Abans d’incorporar-se a ACCIÓ (COPCA) va desenvolupar la seva experiència professional en llocs de direcció de l’empresa privada en l’àmbit del comerç internacional i en els sectors agroalimentari, energètic, de gran consum i en la consultoria d’investigació de mercats. Les seves llengües maternes són el català i el castellà, i a més parla l’anglès i el francès.Localització

La delegació està situada a:

Rambla de Ferran, 1, 2n 4a
(Per fer registre: Avinguda del Segre, 7)
25007 Lleida

Fes la teva consulta

Properes activitats