Seccions

Imatge MenúACCIÓ Nova Política Industrial Sectorial 2014-2020

Enquesta

Des de la Direcció General d’Indústria es considera cabdal promoure la participació de tots els agents econòmics en la configuració de la Política Industrial amb Enfocament Sectorial.

El qüestionari que trobareu a continuació és una de les vies que utilitzarem per copsar les visions dels protagonistes de l'economia catalana. Serà el primer pas per definir l'estratègia industrial que s'aplicarà a cada sector.

Dades personals

*Camps obligatoris

Dades de l'empresa

*Camps obligatorisEn compliment de la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, vostè accepta expressament que les seves dades siguin incorporades a un fitxer titularitat d’ACCIÓ, amb la finalitat de gestionar la seva acreditació i proporcionar-li informació sobre els serveis oferts per ACCIÓ. Vostè podrà exercir els seus drets ARCO adreçant un escrit a dades.accio[arrova]gencat.cat

Li informem que d'acord amb el que disposa la Llei orgànica 15/1999, de protecció de dades, les seves dades es recullen i estan incloses en un fitxer automatitzat titularitat de l'Agència per a la Competitivitat de l'Empresa, ACCIÓ, la finalitat de la qual és poder facilitar-li en el futur, per via telemàtica i/o correu postal, informació sobre els nostres serveis i sobre temàtiques similars relacionades amb la competitivitat empresarial. 

Així mateix vostè accepta ser subscriptor del Butlletí ACCIÓ Informa, que el mantindrà informat sobre notícies, serveis, ajuts i convocatòries d’ACCIÓ, i del Butlletí Agenda ACCIÓ, on difonen les activitats per a empreses i professionals impulsades per ACCIÓ. Podrà donar-se de baixa de qualsevol d’aquests butlletins fàcilment, en qualsevol moment i per via digital.

Vostè autoritza expressament la cessió de les dades incloses en l'esmentat fitxer a d’altres entitats per complir fins directament relacionats amb les funcions per a les quals van ser sol·licitades.

Vostè podrà exercir els drets reconeguts a la Llei i, en particular, els d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició a través d’escrit al correu electrònic dades.accio[arrova]gencat.cat, amb la referència “protecció de dades”.

El sol·licitant haurà de facilitar qualsevol informació o comprovació relativa al procés d’acreditació que li pugui requerir ACCIÓ atès que ACCIÓ podrà realitzar un control per mostreig del compliment dels requeriments mínims exigits.