Seccions

Imatge MenúACCIÓ CAS D'ÈXIT: Trinity Technologies Europe s’instal·la a l’Edifici Eureka del Parc de Recerca de la UAB amb el suport d’ACC1Ó

dijous, 10 juny 2010

• Aquesta és la primera empresa catalana dedicada a la producció de sèrum boví fetal com un medi de cultiu cel·lular.

• D’aquí a dos anys Trinity Technologies Europe disposarà de la seva pròpia seu, on durà a terme una inversió de 3,4 milions d’euros i contractarà unes 27 persones a Catalunya, la majoria d'alta qualificació científica i tècnica.

• El projecte, que en ple desenvolupament generarà vendes globals d’hemoderivats animals per valor de 42 milions d'euros anuals, ha comptat amb l’assessorament continuat d’Invest in Catalonia d’ACC1Ó i de Biocat.

Barcelona, 10 de juny de 2010.- L’empresa catalana Trinity Technologies Europe, dedicada a la producció de sèrum boví fetal i d’hemoderivats d’altres animals, s’ha instal·lat aquest mes de juny als nous edificis Eureka i Mòdul B de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

L’empresa ha comptat amb els suport d’Invest in Catalonia d’ACC1Ó, de Biocat -l'organització que coordina, dinamitza i promou la biotecnologia i biomedicina a Catalunya - i de la Comissió de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Barcelona.

El sèrum boví fetal és el producte bàsic amb el qual treballa tot el sector de la biotecnologia a l’hora de fer recerca amb cultius cel·lulars o de generar nous productes biofàrmacs, per la qual cosa és considerat com el medi de cultiu cel·lular per excel·lència. Fins ara, no hi havia cap empresa dedicada a l’elaboració d’aquest producte ni a Catalunya ni a la resta d’Espanya. A tot l’estat s’importen 16 milions d'euros anuals procedents de laboratoris nord-americans i europeus.

La ubicació d'aquesta empresa a la UAB és temporal, ja que al 2012 es traslladaran a un edifici propi que ha dissenyat l’empresa Grífols Engineering dins del Parc de Ciència i Tecnologia de Cerdanyola del Vallès. tot i que continuarà les operacions d’R+D+ i amb l'Institut de Biotecnologia i de Biomedicina de la UAB.

D’aquí a dos anys, Trinity Technologies Europe disposarà d’uns espais de laboratoris de 1.200 m2 en els quals haurà invertit 3,4 milions d’euros i disposarà dels equips més avançats per generar una producció de 60.000 litres de sèrum anuals i una producció total d’hemoderivats d'animals per valor d'uns 42 milions d'euros anuals. En els propers mesos, Trinity Technologies Europe generarà 11 llocs de treball qualificats i, quan es traslladin al seu propi edifici, en crearan 27 més.

Invest in Catalonia d’ACC1Ó, especialitzada en la promoció i captació d’inversions a Catalunya, ofereix serveis d’assessorament adaptats a les necessitats de les empreses que estudiïn establir-se o expandir el seu negoci a Catalunya. L’objectiu és impulsar inversions a Catalunya d’alt impacte, econòmicament i tecnològicament sòlides, generadores de riquesa i d’ocupació estable i de qualitat. Aquests serveis s’ofereixen de forma confidencial i personalitzada.

ACC1Ó
ACC1Ó és l’agència per a la competitivitat de l’empresa catalana, adscrita al Departament d’Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat de Catalunya. Articula tots els seus instruments al voltant de tres grans pilars bàsics: el foment de la innovació, la internacionalització i l’orientació i estratègia empresarial, les eines clau que afavoreixen la diferenciació competitiva de l’empresa, ajudant-la així a afrontar els canvis que es produeixen en l’actual entorn econòmic.
Més informació sobre els serveis d’ACC1Ó a www.acc10.cat.

L’empresa
Més informació sobre Trinity Technologies Europe a http://www.trinity.cat/Cercador de premsa

Calendari

Calendari

Contacteu-nos

Contacte

premsa.accio@gencat.cat

Tel. 93 476 72 13

Rebre comunicats