Seccions

Imatge MenúACCIÓ ACC1Ó organitza prop de 200 entrevistes en el marc de la fira Mèdica per tal d’activar negocis en l’àmbit de les tecnologies mèdiques

dilluns, 22 novembre 2010

Una vintena d’empreses catalanes han participat al Brokerage Event co-organitzat per l’agència catalana i que impulsa els contactes professionals amb grups de recerca, centres tecnològics i altres empreses.

La Fira Mèdica 2010 és el certamen de referència internacional del sector mèdic que ha tingut lloc a Dusseldorf (Alemanya).

Aquestes entrevistes personalitzades es promouen activament des de l’Enterprise Europe Network (EEN), la xarxa pública europea més gran del món, amb l’objectiu de facilitar la transferència tecnològica a nivell internacional.

Barcelona, 22 de novembre de 2010 - ACC1Ó, l’agència de suport a la competitivitat de l’empresa catalana, adscrita al Departament d’Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat, ha organitzat prop de 200 entrevistes en el marc de la fira Mèdica que s’ha celebrat del 17 al 19 de novembre a Dusseldorf (Alemanya).

Prop d’una vintena d’empreses catalanes han participat al Brokerage Event co- organitzat per ACC1Ó i que impulsa els contactes professionals amb grups de recerca, centres tecnològics i altres empreses. Aquestes reunions permeten a les empreses donar-se a conèixer i establir contactes per desenvolupar futurs acords comercials i tecnològics i projectes de col·laboració.

Aquesta iniciativa es promou des de l’Enterprise Europe Network (EEN), la xarxa europea més gran del món posada en marxa per la Comissió Europea des de la Direcció General d’Empresa i Indústria, i de la qual ACC1Ó n’és membre.

Catalunya ha estat, després del node EEN alemany North Rhine-Westphalia (NRW), el segon soci de la xarxa EEN més participatiu en el Brokerage Event en el qual els participants han mantingut entrevistes personalitzades amb altres empreses, centres tecnològics i centres de recerca del sector de les tecnologies mèdiques europees.

En aquest marc, l’agència catalana també ha posat a disposició de les empreses participants els serveis de l’oficina que ACC1Ó té a Stuttgart, facilitant-los suport en la cerca de clients i ampliant les reunions i trobades amb empreses a l’entorn de la fira.

L’àmplia participació catalana a la fira, amb prop de 100 empreses, ha estat encapçalada per Biocat, en col·laboració amb ACC1Ó, la Federació Espanyola d’Empreses de Tecnologia Sanitària (Fenin) i la Cambra de Comerç de Barcelona.Cercador de premsa

Calendari

Calendari

Contacteu-nos

Contacte

premsa.accio@gencat.cat

Tel. 93 476 72 13

Rebre comunicats