Seccions

Imatge MenúACCIÓ El MWC es consolida com a plataforma internacional per a les empreses catalanes participants

brokerage

dijous, 17 febrer 2011

Les 21 firmes ubicades al Pavelló Català i a l’App Planet han mantingut un promig de 100 contactes i reunions amb operadors i empreses del sector, superant expectatives i resultats d’anteriors edicions.

El Pavelló Català ha acollit prop de 1.200 entrevistes entre oferents i demandants de tecnologia de tot el món amb la finalitat de fomentar acords de transferència tecnològica internacional.

L’edició 2011 tanca batent rècords d’assistència amb una afluència de més de 60.000 professionals del sector, posicionant amb força la candidatura de Barcelona per esdevenir la Mobile World Capital.

Barcelona, 17 de febrer de 2010 – El Mobile World Congress tanca avui la seva sisena edició a Barcelona consolidant-se com a plataforma internacional per a les empreses catalanes que hi participen de la mà de la Generalitat de Catalunya, a través de la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació i d’ACC1Ó, l’agència per a la competitivitat de l’empresa, adscrites al Departament d’Empresa i Ocupació.

Les 21 empreses catalanes que enguany han format part del Pavelló Català, l’App Planet i el Mobile Venture Forum indiquen que la fira els ha permès mantenir un promig de 100 contactes i reunions per empresa, una xifra que ha superat les seves expectatives i que valoren molt positivament.

Les start-ups instal·lades a l’APP Planet destaquen que disposar d’aquest espai al congrés ha facilitat el contacte amb firmes clau del sector de la telefonia mòbil a nivell mundial, com fabricants de dispositius i de software, operadors de telefonia mòbil i desenvolupadors d’aplicacions.

Les empreses del Pavelló Català que repetien per segon any al congrés afirmen que el balanç de l’edició 2011 supera el de l’any passat, tant en nombre com en la qualitat dels contactes que han aconseguit.

Més de 60.000 professionals del sector de la telefonia i les telecomunicacions han assistit a l’edició 2011 del MWC, una xifra que supera la d’edicions prèvies i que posiciona amb força la candidatura de Barcelona per esdevenir la Mobile World Capital.

El Brokerage Event d’ACC1Ó organitza més de 1.000 entrevistes tecnològiques
ACC1Ó ha organitzat un any més en el marc del MWC 2011 prop de 1.000 trobades tecnològiques entre 330 empreses d’arreu del món amb l’objectiu d’impulsar acords de transferència tecnològica a nivell internacional.

El Pavelló Català ha acollit, per sisè any consecutiu, aquestes entrevistes conegudes també amb el nom de Brokerage Event, on els inscrits han mantingut una mitjana de 4 reunions cadascun. Mitjançant la tasca prèvia d’ACC1Ó, aquestes trobades aconsegueixen posar en contacte l’oferta i la demanda tecnològica d’arreu del món en el marc de la fira més important del sector de les telecomunicacions.

A banda d’una cinquantena d’empreses catalanes, al Brokerage Event hi han participat empreses de 22 països del món. Els més representats han estat França i Alemanya, i enguany s’hi han incorporat nous països com la República del Sud de Corea.

Aquesta iniciativa es promou des de l’Enterprise Europe Network (EEN), la xarxa pública europea més gran del món, amb l’objectiu de facilitar la transferència tecnològica a nivell internacional. Fruit d’aquests contactes, des de la passada edició s’han tancat una trentena d’acords internacionals.

Impuls a la participació d’empreses catalanes a l’àrea TIC del 7è Programa Marc de la Unió Europea
El Pavelló Català ha estat escenari avui de la sessió European ICT Programmes: An opportunity for Public Authorities to invest in innovative service, a càrrec de Bernard Barani, Directorate D Converged Networks & Services, DG INFSO, de la Comissió Europea. Barani ha presentat davant de 40 empresaris una línia específica dins de l'àrea TIC del 7è Programa Marc amb un pressupost de 20 milions d’euros, pensada per finançar projectes de recerca i innovació liderats per les administracions públiques amb la col·laboració d’empreses del sector TIC.

Totes les fotografies de la participació catalana al MWC2011 les trobareu aquí:http://www.flickr.com/photos/l_anella/Cercador de premsa

Calendari

Calendari

Contacteu-nos

Contacte

premsa.accio@gencat.cat

Tel. 93 476 72 13

Rebre comunicats