Seccions

Imatge MenúACCIÓ CAS D'ÈXIT: Trias desenvolupa dues noves línies de galetes saciants i energètiques amb el suport d’ACC1Ó

Trias

dijous, 10 març 2011

La firma gironina ha participat al programa Noves Oportunitats de Negoci per llençar pròximament al mercat dos innovadors productes sota el nom comercial TriaBé PLUS i TriaBé ENERGY.

Galetes Trias s’introdueix així en nous segments de mercat i es posiciona en altres canals de venda a banda dels tradicionals –botigues esportives, dietètiques, gimnasos i centres d’estètica-.

La firma preveu doblar les seves exportacions durant el 2011 i situar-les en prop del 10% de la facturació, que en l’últim exercici ha estat de 4 milions d’euros. Galetes Trias exporta sobretot als mercats de Xina i Japó.

Barcelona, 10 de març de 2011 – L’empresa gironina Trias, fundada el 1908 a Santa Coloma de Farners i especialitzada en la fabricació de galetes d’ametlla, ha desenvolupat dues noves línies de dolços de tipus saciant i energètic que té previst llençar al mercat el mes vinent sota el nom comercial de TriaBé. La firma ha rebut el suport d’ACC1Ó, l’agència per a la competitivitat de l’empresa catalana adscrita al Departament d’Empresa i Ocupació, a través del programa Noves Oportunitats de Negoci (NON) que promou el canvi estratègic en l’empresa per assolir avantatges competitius.

Els productes, que contenen una formulació especial, es dirigeixen a dos nous segments de mercat on fins ara l’empresa no hi tenia presència. D’una banda, les galetes saciants TriaBé PLUS estan pensades per a dietes de control de pes i es comercialitzaran en centres d’estètica i botigues especialitzades de productes dietètics. Les galetes energètiques TriaBé ENERGY, d’altra banda, es dirigeixen a esportistes i es podran trobar en gimnasos, centres comercials esportius i botigues especialitzades.

Les galetes saciants es basen en una combinació de cereals amb fruita que no contenen sucre i que incorporen glucoman, un ingredient que proporciona una reducció de la sensació de gana. La formulació de les galetes energètiques ha estat desenvolupada gràcies a un acord amb Ordesa, empresa que investiga en el sector alimentari. A la base de sucre i ametlla s’hi suma una barreja de 8 cereals maltodextrinats que proporcionen un augment d’energia.

Amb el llançament de la nova marca TriaBé, la firma amplia el segment dels seus consumidors i s’adapta a les necessitats i hàbits de consum del mercat. Galetes Trias té previst iniciar la comercialització d’aquests productes al territori català, per després introduir-los de forma progressiva a la resta de l’estat i als mercats internacionals.

L’exercici 2010 ha tancat amb un volum de negoci de gairebé 4 milions d’euros. La firma aposta per la internacionalització i preveu doblar enguany les exportacions per arribar a prop del 10% de la facturació. La major part de les vendes a l’exterior es concentren a la Xina i al Japó (un 70% conjuntament al 2010), i el 30% restant es ven als mercats de Finlàndia, Portugal, Anglaterra, Alemanya, Estats Units i Canadà.

Galetes Trias és membre del Clúster Català d’Elaboradors de Productes Gourmet, que aplega una vintena de firmes amb l’objectiu d’implementar estratègies conjuntes per ser més competitives.

ACC1Ó (www.acc10.cat)
ACC1Ó és l’agència per a la competitivitat de l’empresa catalana, adscrita al Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya. Articula tots els seus instruments al voltant de tres grans pilars bàsics: el foment de la innovació, la internacionalització i l’orientació i estratègia empresarial, les eines clau que afavoreixen la diferenciació competitiva de l’empresa, ajudant-la així a afrontar els canvis que es produeixen en l’actual entorn econòmic.

L’empresa
Més informació sobre Galetes Trias a http://www.triasbiscuits.com/Cercador de premsa

Calendari

Calendari

Contacteu-nos

Contacte

premsa.accio@gencat.cat

Tel. 93 476 72 13

Rebre comunicats