Seccions

Imatge MenúACCIÓ ACC1Ó impulsa projectes catalans per desenvolupar el Green Car en el marc del Saló de l’Automòbil

dimarts, 17 maig 2011

Les línies d’actuació catalanes en aquest sector es donaran a conèixer a la jornada Green Cars i Gestió del Vehicle Elèctric el pròxim 18 de maig.

Prop d’un centenar d’empreses s’entrevistaran amb possibles socis al Brokerage Event, que té l’objectiu d’impulsar projectes col·laboratius en matèria de vehicle elèctric.

Barcelona, 17 de maig del 2011.- Dins el marc del Saló de l’Automòbil, ACC1Ó, l’agència per a la competitivitat de l’empresa catalana del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat, impulsa la participació d’empreses catalanes en projectes de desenvolupament del vehicle elèctric a través de diferents iniciatives que tindran lloc els dies 18 i 19 de maig.

 Jornada Green Cars i Gestió del Vehicle Elèctric
Juntament amb la Sociedad de Técnicos de Automoción (STA), l’agència organitza la jornada Green Cars i Gestió Intel·ligent del Vehicle Elèctric que tindrà lloc el pròxim 18 de maig. A la sessió, els grups catalans Connect-EU -formats per agents tecnològics que tenen l’objectiu d’incidir en la definició dels programes europeus de recerca i innovació- presentaran l’agenda estratègica catalana en matèria de vehicle elèctric. També es donaran a conèixer les línies d’investigació del sector a nivell europeu a mig i llarg termini, així com les convocatòries per finançar projectes d’R+D en aquest àmbit.

Entrevistes per impulsar projectes col·laboratius al Brokerage Event
Al Saló de l’Automòbil, ACC1Ó, com a membre de la xarxa Enterprise Europe Network (EEN), també organitza entrevistes bilaterals amb l’objectiu d’ajudar les empreses a trobar socis tecnològics. L’esdeveniment, conegut amb el nom de Brokerage Event, es centrarà en la temàtica Green Car i tindrà lloc els dies 18 i 19 de maig. És previst que hi participin un centenar d’empreses que mantindran 150 entrevistes. Aquestes reunions són la base per establir futurs acords de col·laboració entre empreses, centres tecnològics i grups de recerca.

Oportunitats en el sector Green Car al Japó
El director del Centre de Promoció de Negocis d’ACC1Ó al Japó, Yoshiyuki Iwahashi, donarà a conèixer el 19 de maig les oportunitats que ofereix el país nipó en matèria de vehicle verd a les empreses interessades. En aquesta jornada també es presentaran les opcions de finançament existents per projectes de col·laboració entre l’Estat espanyol i el Japó.

El cotxe elèctric a Catalunya
L’Estratègia d’Impuls del Vehicle Elèctric a Catalunya (IVECAT) de la Generalitat proposa un seguit de mesures que han de permetre assolir l’objectiu de 76.000 vehicles elèctrics per a l’any 2015. Entre aquestes mesures, destaca la implantació d’una infraestructura de recàrrega normal i d’accés públic de 1.520 punts de recàrrega al carrer i 6.080 soterrats en aparcaments públics, presents en 60 municipis de tota Catalunya.

ACC1Ó AL SALÓ DE L’AUTOMÒBIL

ACTE Green Cars i gestió intel·ligent en el vehicle elèctric
DIA Dimecres, 18 de maig de 2011
LLOC Palau de Congressos, Sala 5.1 (Fira de Barcelona)
HORA De 9:30 a 18:00 h.
Programa: http://www.stauto.org/sites/default/files/programas-actividades/Jornada%20Vehículo%20Eléctrico_18Mayo.pdf

ACTE Brokerage Event
DIA I HORA Dimecres, 18 de maig de 14:00 a 18:00 hores Dijous, 19 de maig de 10:30 a 18:00 hores
LLOC Pavelló 6, Estand E-12 (Fira de Barcelona)

ACTE Oportunitats del sector Green Car al Japó
DIA Dijous, 19 de maig de 2011
LLOC Pavelló 6, Estand E-12 (Fira de Barcelona)
HORA De 9:15 a 10:30 hores


Cercador de premsa

Calendari

Calendari

Contacteu-nos

Contacte

premsa.accio@gencat.cat

Tel. 93 476 72 13

Rebre comunicats