Seccions

Imatge MenúACCIÓ El sistema català d’innovació, model de referència per al desenvolupament de la innovació al Brasil

Brasilers

dimarts, 21 juny 2011

Una delegació brasilera ha visitat Catalunya per conèixer de primera mà els programes de suport a la innovació i identificar futures accions i prioritats per implementar posteriorment al seu país.

Barcelona, 21 de juny de 2011.- Una delegació governamental brasilera ha visitat Catalunya de la mà d’ACC1Ó, l’agència per a la competitivitat de l’empresa catalana del Departament d’Empresa i Ocupació, per conèixer de primera mà el sistema d’innovació català i identificar futures accions i prioritats per implementar posteriorment al Brasil. La visita s’emmarca en un programa organitzat per la Confederación Nacional de Industrias de Brasil (CNI) que té l’objectiu de contribuir al desenvolupament dels sistemes d’innovació dels estats de Santa Caterina, Minas Gerais, Alagoas i Paraíba.

Durant la visita, els representants han conegut els mecanismes i programes de suport a la innovació que lidera ACC1Ó, així com les infraestructures del territori que contribueixen a impulsar-los. La delegació ha visitat el Parc Científic de Barcelona, el Parc de l’Alba i el CERPTA, entre d’altres agents d’innovació. Els representats del govern del Brasil han viatjat al País Basc, on també han realitzat un diagnòstic i estudi de benchmarking dels instruments de suport a la innovació.

L’actuació s’emmarca en el programa Enfortiment dels Sistemes Regionals d’Innovació del Brasil, que compta amb el suport financer del Banc Interamericà del Desenvolupament (BID), de l’Agència Espanyola de Cooperació Internacional al Desenvolupament (AECID) i de l’Agència Brasilera de Desenvolupament Industrial (ABDI).Cercador de premsa

Calendari

Calendari

Contacteu-nos

Contacte

premsa.accio@gencat.cat

Tel. 93 476 72 13

Rebre comunicats