Seccions

Imatge MenúACCIÓ CAS D'ÈXIT: El Pastoret de la Segarra crea una innovadora línia de iogurt artesanal per al sector gourmet amb el suport d’ACC1Ó

Pastoret

dijous, 7 juliol 2011

L’empresa ha invertit recentment 6 milions d’euros en una nova planta a Sant Guim de Freixenet (Lleida) que els ha permès multiplicar per 7 la seva capacitat productiva i fer créixer la plantilla de treballadors un 20%.

La firma ha llençat al mercat estatal la línia Caprichos de Yoghurt, desenvolupada pel seu equip d’R+D i per la Universitat de Lleida, un nou producte que situa l’empresa en el nínxol de mercat de postres làctics d’alta qualitat.

El Pastoret de la Segarra ha iniciat un ambiciós pla d’expansió i preveu augmentar gairebé un 30% la facturació el 2011 per arribar als 8,6 milions d’euros.

Barcelona, 7 de juliol de 2011 –El Pastoret de la Segarra, empresa fundada el 1991 a Sant Guim de Freixenet (Lleida) i elaboradora de productes làctics, ha desenvolupat una innovadora línia de iogurt artesanal per al mercat gourmet que li ha permès ampliar la seva quota de mercat i situar-se en el nínxol de postres d’alta qualitat. La firma ha rebut el suport d’ACC1Ó, l’agència per a la competitivitat de l’empresa catalana del Departament d’Empresa i Ocupació, a través del programa Innoempresa.

En el desenvolupament del producte, que té el nom comercial de Caprichos de Yoghurt, hi han participat la divisió d’R+D de la firma catalana juntament amb experts en nutrició de la Universitat de Lleida. La recepta final combina el tradicional iogurt grec amb melmelades, salses, trossos de fruites i toppings variats, i compta amb 8 varietats diferents. Caprichos de Yoghurt es comercialitza només en establiments hotelers i botigues selectes, tipus gourmet o especialitzades, en diferents punts de l’Estat espanyol.

El Pastoret de la Segarra compta amb una trentena de treballadors i ha tancat l’exercici 2010 amb un volum de negoci de 6,3 milions d’euros. La pime ha iniciat un ambiciós pla d’expansió per consolidar la seva presència al mercat estatal, amb la previsió d’augmentar enguany un 30% la xifra de negoci i facturar 8,6 milions d’euros. Segons explica Xavier Pont, gerent de l’empresa, “comercialitzem la nova línia des de finals del 2010 i les vendes fins al moment han doblat les previsions que teníem. Les perspectives pel 2011 són molt bones i creiem que aquesta línia de productes ja suposarà a finals d’any el 10% de la facturació total de l’empresa”.

L’empresa de la Segarra, que va iniciar la seva activitat fa 20 anys elaborant mató artesanal, ha invertit recentment 6 milions d’euros en una nova planta de 5.000 m² que li ha permès multiplicar per 7 la capacitat productiva. A més, la plantilla de treballadors ha crescut un 20%. L’empresa ha iniciat enguany contactes amb possibles clients internacionals i té previst exportar a curt termini a França i Itàlia.

ACC1Ó (www.acc10.cat)
ACC1Ó és l’agència per a la competitivitat de l’empresa catalana del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat. Articula tots els seus instruments al voltant de tres grans pilars bàsics: el foment de la innovació, la internacionalització i l’orientació i estratègia empresarial, les eines clau que afavoreixen la diferenciació competitiva de l’empresa, ajudant-la així a afrontar els canvis que es produeixen en l’actual entorn econòmic.

L’empresa
Més informació sobre El Pastoret de la Segarra a http://www.pastoret.com/

Per a més informació i gestió d’entrevistes:
Premsa i Relacions amb Mitjans – ACC1Ó
Tel. 93 476 72 46 /13
E-mail: premsa@acc10.catCercador de premsa

Calendari

Calendari

Contacteu-nos

Contacte

premsa.accio@gencat.cat

Tel. 93 476 72 13

Rebre comunicats