Seccions

Imatge MenúACCIÓ ACC1Ó dóna suport a 83 projectes innovadors de pimes catalanes que generaran una inversió de 24 milions d'euros

dimecres, 28 desembre 2011

El programa Innoempresa de suport a les pimes impulsat per ACC1Ó, l’agència del Departament d’Empresa i Ocupació per a la Competitivitat de l’Empresa Catalana, s’ha centrat enguany en dos àmbits d’actuació: el desenvolupament de nous productes diferencials i la sistematització del procés d’innovació a l’empresa.

La convocatòria Innoempresa 2011 ha destinat 2,4 milions d’euros a l’impuls d’aquests 83 projectes. El resultat dels projectes s’aplicarà als sectors de l’automoció i transport, metal·lúrgia i maquinària, i pharma i biotech, entre d’altres.

El Departament d’Empresa i Ocupació, a través de l’agència per a la Competitivitat de l’Empresa Catalana ACC1Ó, ha donat suport a un total de 83 projectes innovadors de petites i mitjanes empreses catalanes durant 2011, que suposaran una inversió de 24 milions d’euros. En la convocatòria d’enguany, la línia d’ajuts Innoempresa ha centrat la seva actuació de suport i acompanyament a les pimes en dues fases: el desenvolupament de nous productes diferencials, i la sistematització del procés d’innovació a l’empresa.

Amb el suport a projectes de desenvolupament de nous productes diferencials, el Departament d’Empresa i Ocupació busca incentivar a les empreses durant la fase de desenvolupament, que compta amb un risc tecnològic i de mercat més alt. D’altra banda, en el cas dels projectes centrats en la implantació del procés d’innovació, l’objectiu és ajudar a les empreses a generar el seu propi model per fer que la innovació esdevingui un procés estratègic.

Els resultats dels projectes, que es duran a terme a partir de l’any que ve, tindran aplicacions directes en diferents sectors, que són per ordre: l’automoció i transport, la metal·lúrgia i maquinària, pharma i biotech, el tèxtil i la construcció.

Per a més informació sobre aquests projectes:
Premsa ACC1Ó
Tel. 93 476 7246 / 7213
E-mail: premsa@acc10.catCercador de premsa

Calendari

Calendari

Contacteu-nos

Contacte

premsa.accio@gencat.cat

Tel. 93 476 72 13

Rebre comunicats