Seccions

Imatge MenúACCIÓ Nova Language Services i Tauyou desenvolupen una tecnologia pionera per a traduccions d’idiomes amb el suport d’ACC1Ó

ACCIÓ

dijous, 7 juny 2012

Es tracta d'un nou software que incorpora l'estadística als sistemes de traducció automàtics i que permet reduir els temps de treball fins al 50%.

Per als clients, els costos disminueixen un 35% de mitjana.

Nova Language Services ha tancat l'últim exercici amb un augment de la facturació del 18%, situada en 3,7 milions d'euros. Aquest any preveu créixer un 15%.Oficines Language ServicesBarcelona, 7 de juny de 2012. – Les empreses catalanes Nova Language Services i Tauyou han desenvolupat una tecnologia pionera al món aplicada a traduccions automàtiques de textos que permet reduir els terminis de lliurament fins a un 50%. El desenvolupament del nou software ha comptat amb el suport del Departament d'Empresa i Ocupació a través d'ACC1Ó, l'agència per a la competitivitat de l'empresa catalana.

Per crear l'aplicatiu, Nova Language Services (Barcelona) i Tauyou (Sabadell) han incorporat l'ús de la tecnologia estadística a les eines de traducció assistida convencionals. D'aquesta manera, el software aconsegueix millorar la qualitat del servei i disminuir els costos de traducció en un 35% de mitjana.

Consol Casablanca, CEO de Nova Language Services, assegura que el software "està donant uns resultats magnífics que ens situen a l'avantguarda en l'ús de noves tecnologies, en un sector que està experimentant un fort creixement malgrat la crisi". L'aplicació de la nova tecnologia sorgeix a partir de l'ús de bases de dades de traducció de milions de paraules que Nova Language Services ha creat durant l'última dècada.

Actualment, aquesta tecnologia s'aplica a parells idiomàtics que juguen amb l'anglès, el català i el castellà, i s'està començant a treballar amb altres llengües d'ús freqüent per a empreses que comercialitzen a Europa. Els dominis temàtics se centren en les principals àrees d'especialització de Nova Language Services: medicina i farmàcia, jurídico-legal i electrotècnia.

Nova Language Services ha tancat l'últim exercici amb un volum de negoci de 3,7 milions d'euros, un 18% més que l'any anterior, i preveu seguir creixent un 15% més el 2012. L'empresa compta amb una oficina a Buckinghamshire (Anglaterra) i el 25% dels clients són internacionals, sobretot de països de l'Europa occidental, Rússia i Israel. Enguany preveu introduir-se al mercat dels Estats Units.

ACC1Ó (www.acc10.cat)

ACC1Ó és l'agència per a la competitivitat de l'empresa catalana del Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya. Articula tots els seus instruments al voltant de tres grans pilars bàsics: el foment de la innovació, la internacionalització i l'orientació i estratègia empresarial, les eines clau que afavoreixen la diferenciació competitiva de l'empresa, ajudant-la així a afrontar els canvis que es produeixen en l'actual entorn econòmic.

L'empresa

Nova Language Services:www.nova-transnet.com
Tauyou:www.tauyou.comCercador de premsa

Calendari

Calendari

Contacteu-nos

Contacte

premsa.accio@gencat.cat

Tel. 93 476 72 13

Rebre comunicats