Seccions

Imatge MenúACCIÓ La Generalitat reuneix tots els agents catalans amb projectes d'R+D internacionals en el marc de la Jornada Connect-EU

dimecres, 19 setembre 2012

El conseller d’Empresa i Ocupació, F. Xavier Mena, acompanyat del secretari d’Universitats i Recerca, Antoni Castellà, el conseller delegat d’ACC1Ó, Josep Moragas, i el director general de Recerca, Josep M. Martorell, inaugurarà demà dijous, 20 de setembre, a les 9.30 hores, la tercera edició de la Jornada Connect-EU que reunirà al World Trade Center de Barcelona tots els agents catalans (empreses, universitats, centres de recerca i centres TECNIO) que duen a terme projectes d’R+D d’àmbit internacional.

Durant la jornada –organitzada per ACC1Ó, l’agència per a la competitivitat de l’empresa catalana del Departament d’Empresa i Ocupació, AGAUR, l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca del Departament d’Economia i Coneixement i la Institució CERCA, Centres de Recerca de Catalunya- s’informarà de com participar a les diferents convocatòries del 7è Programa Marc (7èPM) de la Unió Europea i s’oferirà la oportunitat de mantenir entrevistes d’assessorament per la presentació de propostes.

Enguany el 7èPM té un pressupost rècord de 8.100 milions d’euros per finançar projectes d’R+D en sectors com les TIC, el transport, la salut o l’energia.

Durant la jornada es donaran a conèixer les últimes xifres de la participació catalana al 7èPM de la Unió Europea des de la seva posada en marxa, així com el posicionament de la Generalitat de Catalunya respecte del nou programa marc de recerca Horizon 2020, que s’iniciarà l’any 2014.

També es presentaran projectes en diferents àmbits científics que compten amb la participació de centres TECNIO, de CERCA i d’empreses catalanes.


Web:  http://www.jornadaconnecteu.cat


El conseller F. Xavier Mena inagura la jornada "Connect-Eu" organitzada per l'agència de suport a l'empresa, ACC1Ó


20/09/2012 09:30 | World Trade Center. Moll de la Fusta, s/n | Barcelona (Barcelonès)


Cercador de premsa

Calendari

Calendari

Contacteu-nos

Contacte

premsa.accio@gencat.cat

Tel. 93 476 72 13

Rebre comunicats