Seccions

Imatge MenúACCIÓ Les empreses de Manresa obtenen eines per aplicar la innovació a la seva estratègia

ACCIÓ

dimecres, 10 octubre 2012

• Amb la jornada “Iniciació a la Innovació” que ha realitzat avui el Departament d’Empresa i Ocupació a través d’ACC1Ó, els empresaris manresans han explorat noves oportunitats per millorar els seus negocis.

• El cicle de jornades, que té lloc arreu de Catalunya fins a finals d’any, té com a objectiu la participació de 300 empresaris.

Barcelona, 10 d’octubre de 2012.– El Departament d’Empresa i Ocupació, a través d’ACC1Ó – l’agència per a la competitivitat de l’empresa catalana – ha organitzat avui a Manresa la jornada Iniciació a la Innovació perquè els empresaris catalans incorporin la innovació a la seva estratègia.

La finalitat d’aquestes jornades és que els empresaris utilitzin les noves tecnologies als seus negocis per ser més competitius a través de la diferenciació. En el marc de les jornades també s’han donat a conèixer els recursos públics que existeixen per finançar el desenvolupament tecnològic i s’ha abordat també la implementació de la innovació i les formes de sistematitzar-ne el procés dins l’empresa.

La jornada ha estat dirigida pel Director de la Unitat d’Innovació Empresarial d’ACC1Ó, Xavier Ferràs. Segons Ferràs, “és aconsellable que les empreses creïn equips d’innovació multidisciplinars per afrontar els reptes i aprofitar les oportunitats”. Per aquest procés, Ferràs afirma que és imprescindible escollir el millor talent de l’organització per formar aquests equips i incentivar els seus membres mitjançant noves retribucions i la promoció horitzontal dins de l’empresa.

Les jornades es divideixen en dues parts, una teòrica i una altre pràctica, en la qual els empresaris poden posar en marxa els coneixements adquirits a la sessió. Aquestes sessions se sumen a la tasca del Departament d’Empresa i Ocupació que, a través d’ACC1Ó, treballa en la mobilització de recursos privats per a la innovació mitjançant l’assessorament tecnològic a empreses que duguin a terme projectes d’R+D per ser més competitives.

S’espera que en el darrer trimestre de l’any, uns 300 empresaris participin en aquestes jornades.Cercador de premsa

Calendari

Calendari

Contacteu-nos

Contacte

premsa.accio@gencat.cat

Tel. 93 476 72 13

Rebre comunicats