Seccions

Imatge MenúACCIÓ ACC1Ó engega els Esmorzars de Finançament i d’Innovació 2013 dirigits als emprenedors

ACCIÓ

dilluns, 14 gener 2013

• Són dues sessions mensuals, ja consolidades entre la comunitat emprenedora, que permeten conèixer de primera mà experiències d’èxit en el finançament empresarial i en l’aplicació de la innovació als negocis.

• Més de 1.600 empresaris i emprenedors catalans han participat als Esmorzars d’ACC1Ó durant el 2012.

Barcelona, 14 de gener de 2013.– El Departament d’Empresa i Ocupació, a través d’ACC1Ó – l’agència per a la competitivitat de l’empresa catalana –, posa en marxa els Esmorzars de Finançament i d’Innovació 2013, dues sessions mensuals dirigides a emprenedors que tenen com a objectiu presentar casos d’èxit catalans d’emprenedors i d’inversors que han esdevingut referents a Catalunya.

Més de 1.600 professionals han assistit durant l’últim any a aquestes jornades, que tenen lloc a la seu d’ACC1Ó (Passeig de Gràcia, 129) i que tracten temes d’actualitat en l’àmbit del finançament de les empreses i l’aplicació de la innovació al dia a dia dels negocis.

Les sessions també incorporen un espai de networking per als assistents, que en els últims anys ha contribuït a la creació d’un ecosistema entre empresaris, emprenedors, inversors i consultors catalans.

Esmorzars de Finançament

Iniciats l’any 2001, els Esmorzars de Finançament tenen lloc el tercer dimarts de cada mes. Aquestes sessions es dirigeixen a inversors, consultors, representants de les societats de capital de risc i, en general, a tota la comunitat inversora.  

El primer esmorzar del cicle 2013 que se celebrarà demà, 15 de gener, porta com a títol “Els 7 pecats capitals dels emprenedors” i hi participarà José Maria Pina, Director d’Emprenedoria de la xarxa d’inversors privats Keiretsu Forum.

Pina assessora projectes d’start-ups on elabora i posa en marxa plans de negoci i realitza la cerca de finançament.  Durant la sessió comentarà els errors més comuns dels emprenedors tant en plantejar l’enfocament del seu projecte, com en la fase de presentació i negociació amb l’inversor.

Esmorzars d’Innovació

Els Esmorzars d’Innovació, iniciats l’any passat, tenen lloc l’últim dijous de cada mes i estan orientats a reflexionar sobre la capacitat innovadora que tenen les empreses. Per això es dirigeixen a empresaris i directius amb capacitat de decisió, així com a gestors de projectes d’innovació.

La primera sessió del 2013 serà “L’error com a motor d’innovació”, el 31 de gener, a càrrec d’Ariadna Mateu, cofundadora d’Innovalley, exemple d’empresa catalana fundada i desenvolupada amb èxit a Silicon Valley. Mateu explicarà com fugir de la por al fracàs i com explotar aquest concepte com a font d’innovacions.

ESMORZARS DE FINANÇAMENT
Calendari primer trimestre 2013

15 gener  “Els 7 pecats capitals dels emprenedors
José Maria Pina, Director d’Emprenedoria de la xarxa d’inversors privats Keiretsu Forum

19 de febrer “Què ofereix la banca privada?
Ponent per determinar

19 de març “Corporate Venturing
Charles Ehredt, Venture Farm and Innovation Group Director a ODIGEO

ESMORZARS D’INNOVACIÓ 2013
Calendari primer trimestre 2013

31 de gener “L’error com a motor d’innovació
Ariadna Mateu, Cofundadora d’Innovalley

28 de febrer “Gallina Blanca
Mònica Mateu, Innovation Manager of New Business de Gallina Blanca

21 de març “Tous: una història de passió per la innovació
Rosa Tous, Directora de Relacions Institucionals de Tous

Totes les sessions tenen lloc a ACC1Ó (Passeig de Gràcia, 129) a les 9:00 hores.Cercador de premsa

Calendari

Calendari

Contacteu-nos

Contacte

premsa.accio@gencat.cat

Tel. 93 476 72 13

Rebre comunicats