Seccions

Imatge MenúACCIÓ La Generalitat incentivarà les pimes perquè adeqüin edificis intel·ligents per a la gent gran a través del projecte europeu Wider

ACCIÓ

dimarts, 16 juliol 2013

•        La iniciativa està finançada per la Unió Europea, diverses regions de la mediterrània i ACCIÓ, l’Agència per la Competitivitat de l’Empresa adscrita al Departament d’Empresa i Ocupació.
 
•        El projecte, dotat amb més de 2,5 milions d’euros, organitzarà tallers d’innovació per a pimes de diversos sectors i convocarà ajudes directes per a projectes d’empreses catalanes que adeqüin habitatges per a gent gran, fent-los intel•ligents i sostenibles. 
  
 
El Govern ha aprovat aquest dimarts la participació d’ACCIÓ, l’Agència per a la Competitivitat de l’Empresa adscrita al Departament d’Empresa i Ocupació, al projecte europeu Wider. Aquest programa té per objectiu facilitar la cooperació en matèria d’innovació, d’oportunitats de mercat i de nous productes entre aquelles pimes que formen part de la cadena de subministrament de l’adequació d’habitatges sota criteris d’eco-intel•ligència per a gent gran. La intenció és esperonar les pimes vinculades al sector a través del foment de l’intercanvi de coneixements entre elles.
 
El pressupost total del projecte Wider, que es desenvoluparà a set regions de la mediterrània (Espanya, Portugal, França, Itàlia, Grècia, Eslovènia i Bòsnia i Hercegovina) entre el 2013 i el 2015, és de més de 2,5 milions d’euros, i està finançat per la UE, ACCIÓ i altres entitats de les set regions implicades. A Catalunya, es traduirà en l’organització de tallers d’innovació per a les empreses de tots els sectors implicats en aquests processos -com l’energètic o el de l’hàbitat- i la convocatòria d’ajudes per a pimes que presentin projectes d’adequació d’habitatges intel•ligents per a gent gran. 
 Cercador de premsa

Calendari

Calendari

Contacteu-nos

Contacte

premsa.accio@gencat.cat

Tel. 93 476 72 13

Rebre comunicats